• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Zonnepanelen op serre

  Zonnepanelen op serre

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Heb je een serre en wil je zelf energie opwekken? Of wil je misschien een serre plaatsen en direct zonnepanelen laten verwerken in het dak? Een serre met zonnepanelen biedt verschillende mogelijkheden.

  Zonnepanelen op serre

  Zonnepanelen op bestaande serre

  Heb je al een serre aan je woning en wil je zelf energie opwekken? Laat een zonnepanelen installateur dan kijken of jouw serre geschikt is voor zonnepanelen. Zonnepanelen op een bestaande serre is helaas niet altijd mogelijk; het serre dak moet het gewicht van de zonnepanelen kunnen dragen. Is jouw serre sterk genoeg? Dan kan een installateur vertellen wat je mogelijkheden zijn.

  Wil je zonnepanelen ín het dak van de serre integreren? Dit is vrijwel niet mogelijk bij bestaande serres, maar bij een nieuwe serre kan dit wel.

  Zonnepanelen op bestaande serre

  Nieuwe serre met transparant zonnepanelen dak

  Wil je een serre met zonnepanelen laten plaatsen? Vaak wil je dat het dak van de serre transparant is, net als de rest van de serre. In plaats van een glazen dak kun je gaan voor (semi-)transparante zonnepanelen. Zo blijft het dak (deels) doorzichtig, maar wek je ook je eigen energie op.

  Let op: Houd er rekening mee dat doorzichtige zonnepanelen minder licht doorlaten dan normaal glas. Voordeel is dat je meestal geen zonwering nodig hebt op het dak.

  Serre met zonnepanelen plaatsen

  Waarop letten bij zonnepanelen op serre?

  Beste deal voor zonnepanelen op serre

  Zonnepanelen op bestaande serre plaatsen? Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan bij Slimster. Zo kom je in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Vergelijk deze vakmannen op prijs-kwaliteit en beslis wie de zonnepanelen op jouw serre gaat installeren.

  Direct zonnepanelen installateurs vergelijken

  Energiecontrol Duurzame energie
  Solar2enjoy Zonnepanelen
  Zonnemarkt Zonnepanelen
  Kroon Zonnepanelen
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal