Gratis zonnepanelen offertes?
Gratis & vrijblijvend

Zonnepanelen op serre

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Wil je zonnepanelen op een bestaand serredak laten plaatsen? Of wil je misschien een nieuwe serre plaatsen en direct zonnepanelen laten verwerken in het dak? Een serre met zonnepanelen biedt verschillende mogelijkheden.

Zonnepanelen op serre

Zonnepanelen op bestaande serre

Heb je al een serre aan je woning en wil je zelf energie opwekken? Laat een zonnepanelen installateur dan kijken of jouw serre geschikt is voor zonnepanelen. Zonnepanelen op een bestaande serre is helaas niet altijd mogelijk; het serre dak moet het gewicht van de zonnepanelen kunnen dragen. Is jouw serre sterk genoeg? Dan kan een installateur vertellen wat je mogelijkheden zijn.

Wil je zonnepanelen ín het dak van de serre integreren? Dit is vrijwel niet mogelijk bij bestaande serres, maar bij een nieuwe serre kan dit wel.

Nieuwe serre met transparant zonnepanelen dak

Wil je een serre met zonnepanelen laten plaatsen? Vaak wil je dat het dak van de serre transparant is, net als de rest van de serre. In plaats van een glazen dak kun je gaan voor (semi-)transparante zonnepanelen. Zo blijft het dak (deels) doorzichtig, maar wek je ook je eigen energie op.

Let op: Houd er rekening mee dat doorzichtige zonnepanelen minder licht doorlaten dan normaal glas. Voordeel is dat je meestal geen zonwering nodig hebt op het dak.

Serre met zonnepanelen plaatsen
Serre offertes

Waarop letten bij zonnepanelen op serre?

Beste deal voor zonnepanelen op serre

Zonnepanelen op serre

Zonnepanelen op bestaande serre plaatsen? Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan bij Slimster. Zo kom je in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Vergelijk deze vakmannen op prijs-kwaliteit en beslis wie de zonnepanelen op jouw serre gaat installeren.

Direct zonnepanelen installateurs vergelijken

Zonnepanelen Noord
Zonnepaneel Gelderland
Zelfstroom
Wattopjedak
Veranderstroom
Sunleaves Solar
SunDynamics
SinneSysteem
Opwekken.com
Helios Solar
Heel Nederland Duurzaam
DHI Techniek
Atlas Power
Het Zonnepanelenhuis
Metis Green
Suntek Solar
Kuyt Dienstverlening
ESS Zonnepanelen
ZonderGas
Hydro Solar
Hoppenbrouwers Techniek
Qubiqs Zonnepanelen
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal