• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 162.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Zonnepanelen op serre

Zonnepanelen op serre

Ga naar

Heb je een serre en wil je zelf energie opwekken? Of wil je misschien een serre plaatsen en direct zonnepanelen laten verwerken in het dak? Een serre met zonnepanelen biedt verschillende mogelijkheden.

Zonnepanelen op serre

Zonnepanelen op bestaande serre

Heb je al een serre aan je woning en wil je zelf energie opwekken? Laat dan zonnepanelen op je serre plaatsen. Een zonnepanelen installateur bekijkt of jouw serre geschikt is voor zonnepanelen: kan de constructie zonnepanelen dragen, wat zijn de mogelijkheden?

Wil je zonnepanelen in het dak van de serre verwerken? Vaak is dit niet mogelijk bij bestaande serres, maar kan dit alleen bij nieuwe serres.

Nieuwe serre met transparant zonnepanelen dak

Wil je een serre met zonnepanelen laten plaatsen? Je wilt uiteraard dat het dak, net als de rest van de serre, transparant is. Je hoeft niet per se een glazen dak te kiezen, je kan ook gaan voor (semi-)transparante zonnepanelen. Zo houd je de stijl van de glazen serre aan, maar wek je ook tegelijkertijd je eigen energie op.

Houd er wel rekening mee dat doorzichtige zonnepanelen minder licht doorlaten dan normaal glas. Dit heeft als voordeel dat je meestal geen zonwering nodig hebt. Wil je een nieuwe serre met zonnepanelen plaatsen? Vraag dan gratis serre offertes aan bij Slimster.

Waarop letten bij zonnepanelen op serre?

  • Voor goede opbrengst zonnepanelen op serre in juiste hoek + richting leggen
  • Welke plek aan huis heeft de minste schaduw?
  • Kan de serre het gewicht van de zonnepanelen aan?

Beste deal voor zonnepanelen op serre

Zonnepanelen op bestaande serre plaatsen? Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan bij Slimster. Zo kom je in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Vergelijk deze vakmannen op prijs-kwaliteit en beslis wie de zonnepanelen op jouw serre gaat installeren.

Direct zonnepanelen installateurs vergelijken

Energiecontrol Duurzame energie
Solar2enjoy Zonnepanelen
Zonnemarkt Zonnepanelen
Kroon Zonnepanelen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal