• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 138.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Zonnepanelen op veranda

Zonnepanelen op veranda

Ga naar

Heb je een veranda aan je huis en wil je zelf energie opwekken? Of wil je een overkapping laten plaatsen én dat dakoppervlak optimaal benutten? Wellicht is een veranda met zonnepanelen dan een ideale optie voor jou.

Zonnepanelen op bestaande overkapping

Heb je al een veranda en wil je zonnepanelen op het dak plaatsen? Een zonnepaneel installateur bekijkt of het dak van je veranda het gewicht van zonnepanelen kan dragen. Heb je een glazen dak op je veranda, dan wordt het lastig. Zonnepanelen op een bestaande overkapping kunnen alleen als de dakconstructie sterk genoeg.

Wil je een doorzichtig dak op je bestaande veranda én zonnepanelen? Dit is lastig, aangezien doorzichtige zonnepanelen in plaats van het dak worden geplaatst. Het is vaak ingewikkelder en duurder om het dak van een bestaande veranda te vervangen voor zonnepanelen, dan een nieuwe veranda met zonnedak te plaatsen.

Zonnepanelen op bestaande veranda?

Nieuwe terrasoverkapping met transparante zonnepanelen

Wil je een nieuwe veranda met zonnepanelen laten installeren? En heeft een glazen dak je voorkeur of wil je geen zichtbare zonnepanelen op je dak? Laat je dan informeren over een veranda met transparante zonnepanelen. Deze geïntegreerde zonnepanelen worden geplaatst in plaats van het dak. Hierdoor profiteer je nog steeds van lichtinval. Houd er wel rekening mee dat lichtdoorlatende zonnepanelen altijd minder licht doorlaten dan een glazen dak. Dit heeft ook wel weer een voordeel: je hebt meestal geen zonwering nodig.

Voor een nieuwe veranda met transparante zonnepanelen vraag je gratis veranda offertes aan bij Slimster.

Waarop letten bij zonnepanelen op overkapping?

  • Voor een goede opbrengst zonnepanelen in juiste hellingshoek en richting leggen
  • Welke plek in de tuin heeft de minste schaduw?
  • Kan de veranda het gewicht van de zonnepanelen aan?

Schakel de hulp in van een betrouwbare installateur, die je kan vertellen wat de beste mogelijkheden zijn voor jou.

Beste deal voor zonnepanelen op je veranda

Vraag gratis zonnepanelen offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze vakmannen op prijs-kwaliteitverhouding en beslis wie de zonnepanelen op je veranda gaat plaatsen.

Direct zonnepanelen installateurs vergelijken

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal