Gratis zonnepanelen offertes?
Gratis & vrijblijvend

Zonnepanelen op garage of schuur

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Wil jij zonnepanelen op je woning, maar heb je niet voldoende ruimte op het dak? Dan kun je misschien zonnepanelen op je schuur of garage laten plaatsen. Maar wanneer kun je zonnepanelen op een garage laten plaatsen?

Waarom zonnepanelen op bijgebouw?

Heb je een schuur, garage of bijkeuken aan je woning? Op het dak van deze bijgebouwen kun je vaak ook zonnepanelen plaatsen. Als de schuur of garage een plat dak heeft, kun je de zonnepanelen ook nog in de gewenste richting en hellingshoek leggen.

Meer informatie?
Zonnepanelen plat dak
zonnepanelen op garage

Zonnepanelen op garage

Wil je zonnepanelen op de garage? Zonnepanelen op een garagedak hebben diverse mogelijkheden. Laat je informeren door een vakman over de beste opties.

Zonnepanelen op schuur

Heb je veel ruimte op je schuurdak voor zonnepanelen? Laat dan altijd goed controleren of je schuur het gewicht van zonnepanelen kan dragen.

Zonnepanelen op een tuinhuis, zonnepanelen op een bijkeuken of op een berging: het is allemaal mogelijk als de dakconstructie het gewicht kan dragen. Laat je informeren door een vakman over alle mogelijkheden voor jouw woning.

Zonnepanelen met stekker mogelijk?

Heb je een schuur of garage die losstaat van je huis? Dan kun je kiezen voor zonnepanelen met een stekker. Deze zonnepanelen hebben een micro-omvormer, waardoor ze niet op een aparte omvormer aangesloten hoeven te worden. Verder werken zonnepanelen met stekker hetzelfde als andere zonnepanelen. Laat je altijd goed informeren door een vakman over de beste optie voor jouw situatie.

Beste deal voor zonnepanelen op garage of schuur

Zonnepanelen op garage of schuur

Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan en kom in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten adviseren je over de mogelijkheden. Je beslist vervolgens zelf wie de beste deal heeft en jouw zonnepanelen gaat plaatsen.

Direct zonnepanelen installateurs vergelijken

Zonnepanelen Noord
Zonnepaneel Gelderland
Zelfstroom
Wattopjedak
Veranderstroom
Sunleaves Solar
SunDynamics
SinneSysteem
Opwekken.com
Helios Solar
Heel Nederland Duurzaam
DHI Techniek
Atlas Power
Het Zonnepanelenhuis
Metis Green
Suntek Solar
Kuyt Dienstverlening
ESS Zonnepanelen
ZonderGas
Hydro Solar
Hoppenbrouwers Techniek
Qubiqs Zonnepanelen
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal