Zonnepanelen op garage of schuur
Vergelijk beste zonnepanelen deals
  • Gratis & vrijblijvend

Zonnepanelen op garage of schuur

Wil jij zonnepanelen op je woning, maar heb je niet voldoende ruimte op het dak? Het is dan wellicht mogelijk om zonnepanelen op je schuur of garage te plaatsen.

Waarom zonnepanelen op bijgebouw?

Heb je een schuur, garage of bijkeuken aan je woning? Op het dak van deze bijgebouwen kun je vaak ook zonnepanelen plaatsen. Als de schuur of garage een plat dak heeft, kun je de zonnepanelen ook nog in de gewenste richting en hellingshoek leggen.

Meer informatie?
Zonnepanelen plat dak
zonnepanelen op garage

Wil je zonnepanelen op de garage? Zonnepanelen op een garagedak hebben diverse mogelijkheden. Laat je informeren door een vakman over de beste opties.

Heb je veel ruimte op je schuurdak voor zonnepanelen? Laat dan altijd goed controleren of je schuur het gewicht van zonnepanelen kan dragen.

lightbulb
Zonnepanelen op een tuinhuis, zonnepanelen op een bijkeuken of op een berging: het is allemaal mogelijk als de dakconstructie het gewicht kan dragen. Laat je informeren door een vakman over alle mogelijkheden voor jouw woning.

Zonnepanelen met stekker mogelijk?

Heb je een schuur of garage die losstaat van je huis? Dan kun je kiezen voor zonnepanelen met een stekker. Deze zonnepanelen hebben een micro-omvormer, waardoor ze niet op een aparte omvormer aangesloten hoeven te worden. Verder werken zonnepanelen met stekker hetzelfde als andere zonnepanelen. Laat je altijd goed informeren door een vakman over de beste optie voor jouw situatie.

Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan en kom in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten adviseren je over de mogelijkheden. Je beslist vervolgens zelf wie de beste deal heeft en jouw zonnepanelen gaat plaatsen.

Direct zonnepanelen installateurs vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal