Zonnepanelen op tuinhuis
Vergelijk beste zonnepanelen deals
 • Gratis & vrijblijvend

Zonnepanelen op tuinhuis

Heb jij een tuinhuis in je tuin staan? Wist je dat je ook zonnepanelen op een tuinhuis kunt plaatsen? Het dak is niet groot, maar je wekt zo eenvoudig zelf stroom op. Zo kan je een zelfvoorzienend tuinhuis maken of de zonnepanelen op je dak aanvullen met de panelen op het tuinhuis.

 • Zonnepanelen plaatsen op dak van bestaand tuinhuis
 • Dak tuinhuis vervangen door een zonnedak
 • Nieuw tuinhuis met zonnepanelen plaatsen
 • Kleiner dak = minder zonnepanelen mogelijk
 • Kan het dak van je tuinhuis de zonnepanelen dragen?
 • Staat het tuinhuis op een schaduwvrije plek?
 • Wat is de beste legrichting voor de zonnepanelen op je tuinhuis?
 • Wat is de kwaliteit van het tuinhuis?

Wil je zonnepanelen kopen voor een bestaand tuinhuis en deze ook laten plaatsen door een erkende installateur? Niet ieder bestaand tuinhuis is stevig genoeg om zonnepanelen te dragen. Laat je altijd adviseren door een specialist over de kosten & mogelijkheden van zonnepanelen.

lightbulb
Tuinhuis verwarmen met zonnepanelen
Je kunt niet veel zonnepanelen kwijt op een tuinhuis, dus heel veel stroom wek je helaas niet op. Toch kan het je veel opleveren, bijvoorbeeld in combinatie met zonnepanelen op het dak. Of heb je stroom en (terras)verwarming in het tuinhuis? Je kan dan het tuinhuis verwarmen met zonnepanelen en profiteren van zelf opgewekte elektriciteit.

Wil je geen zonnepanelen op een bestaand tuinhuis plaatsen, maar een nieuw tuinhuis met zonnepanelen installeren? Je kunt een tuinhuis laten bouwen met zonnepanelen op het dak. Ook is het mogelijk om een tuinhuis met zonnedak te plaatsen. De zonnepanelen zijn dan ook tegelijk het dak.

Heb je een vergunning nodig voor zonnepanelen op een tuinhuis? Meestal kan je dit vergunningsvrij doen. Check dit wel van tevoren bij de gemeente, er zijn altijd uitzonderingen op de regel.

Zonnepanelen vergunning

Zonnepanelen op tuinhuis door specialist

Wil je jouw tuinhuis voorzien van zonnepanelen en zo zelf een deel van je eigen stroom opwekken? Of heb je net niet voldoende ruimte op je dak en wil je de resterende zonnepanelen op je tuinhuis plaatsen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 4 zonnepaneel specialisten. Laat je adviseren over de mogelijkheden, ontvang prijsoffertes en kies wie het beste bij je past.

Direct 597 zonnepaneel specialisten vergelijken

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal