Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Slimster ervaringen

Maandelijks bezoeken meer dan 400.000 mensen Simster voor het vinden van hun beste deal. Benieuwd naar de ervaringen met Slimster?

Op deze pagina tonen wij enkele reviews van zowel consumenten als aangesloten bedrijven. Bekijk ook onze ervaringen bij onafhankelijk review bedrijf: Feedback Company.

Dhr. René Wolters "Binnen 24 uur ontving ik de eerste offerte al. Uiteindelijk de dakkapel laten plaatsen via één van de aangesloten aannemers en aardig wat geld bespaard."
Mevr. Sidney "Heb mijn LG televisie gekocht na het vergelijken via Televisies.nl. Je ziet direct de webshop met de laagste prijs en zo heb ik bijna 200 euro kunnen besparen."

Bedrijven over Slimster

Tom Coronel

"Rendement is wat telt, Slimster snapt dat. Daarom winnen zij de race voor ons, zo zie ik het graag! Wij zetten Slimster dan ook in voor al onze webshops."

Logo Create2Fit - Tom Corronel

Klaassen Dakkapellen

"Offertes via Slimster zijn van hoge kwaliteit. Via Mijn Slimster zorgen wij er zelf voor dat deze naadloos aansluiten bij onze planning. Zo kunnen wij iedere klant altijd perfect van dienst zijn!"

Logo Klaassen Dakkapellen

Meteen offertes ontvangen?
Inpiratie opdoen?
Benieuwd wat jouw project kost?

Aanmelden als vakspecialist?

Veelgestelde vragen

Slimster is in 2012 begonnen met het vergelijken van televisies en witgoed via Televisies.nl en Koelkasten.nl.

Onze websites worden maandelijks door zo'n 400.000 mensen bezocht. Wij bedienen meer dan 2.000 aangesloten vakspecialisten en aangesloten webshops.

Het aanvragen van offertes is volledig vrijblijvend. De aangesloten vakspecialisten betalen ons uitsluitend een kleine vergoeding van ± 10 euro zodat ze jou van hun beste deal kunnen voorzien.