Draaikiepraam prijzen

Pascal van de Beek
Content Specialist
3 minuten
Minimale kosten € 250
Gemiddelde kosten € 400
Maximale kosten € 550
Prijs draaikiepraam 1m2, exclusief plaatsing

Ben je op zoek naar een manier om je huis te luchten, maar wil je niet altijd een raam wagenwijd openen? Door een draaikiepraam te plaatsen, kan je het raam op meerdere manieren openen; je kan het raam naar binnen draaien of kantelen en alleen op een kiertje zetten in de valstand.

Voordelen draaikiepraam

  • Draai- én valstand
  • Altijd frisse lucht
  • Lastig te kraken

Nadelen draaikiepraam

  • Opent naar binnen
  • Niet in alle ruimtes mogelijk

Wat kost een draaikiepraam?

Afmeting (h x b) Prijs* Offerte
60 x 60 cm

€ 175

100 x 100 cm € 250 Gratis offertes

* Vanaf-prijs draaikiepraam incl. HR++ glas en btw, excl. montage.

De kosten van een draaikiepraam zijn afhankelijk van de afmetingen van het raam, het type glas en de materiaalkeuze. In de tabel vind je enkele draaikiepraam prijzen. Het gaat hier om een schatting van de draaikiepraam prijzen exclusief plaatsing. Ben je benieuwd naar de exacte draaikiepraam prijs inclusief montage?

Draaikiepraam offertes vergelijken
Vind beste deal
draaikiepraam prijzen

Prijsopbouw draaikiepramen

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Draaikiepraam in bestaand kozijn

Wil je een vast raam vervangen voor een draaikiepraam of wil je jouw draairaam naar een draakiepraam omtoveren? In de meeste gevallen is het verstandig om de kozijnen en het raam tegelijkertijd te vervangen. Soms is het mogelijk een draaikiepraam in een bestaand kozijn te plaatsen, er wordt dan gebruik gemaakt van een zogeheten renovatieraam voor bestaande kozijnen. De meest voorkomende aanpassingen naar een draaikiepraam zijn:

  • vast raam vervangen door draaikiepraam
  • draairaam vervangen door draaikiepraam

Wil je een draaikiepraam maken in een bestaand kozijn? Laat je dan altijd adviseren door een vakman over de mogelijkheden.

Opbouw draaikiepraam

Een draaikiepraam is opgebouwd uit een kozijn, het draaikiepraam en de beglazing. Deze drie factoren zijn ook van invloed op de prijs.

Draaikiepraam kozijnen

Soort draairaam Uitstraling Offerte
Houten draaikiepraam Authentiek
Kunststof draaikiepraam Divers: strak, houtlook etc Gratis offertes
Aluminium draaikiepraam Strak, modern Gratis offertes
Stalen draaikiepraam Uniek, industrieel Gratis offertes

Glas in draaikiepraam

Om je woning nog beter te isoleren, kies je de juiste beglazing. Tegenwoordig wordt er vrijwel alleen nog HR++ glas of HR+++glas gebruikt. Combineer het HR-glas met het juiste materiaal voor een extra isolerende werking.

Extra opties bij draaikiepraam

Wanneer je kozijnen en ramen laat plaatsen, is het mogelijk om extra opties te installeren. Wat dacht je van raamdecoratie? Je kan ervoor kiezen om een rolgordijn te laten plaatsen of ga voor jaloezieën. Een hor voor het draaikiepraam maakt het mogelijk om het raam te openen, zonder muggen of vliegen in huis te krijgen.

Draaikiepraam beveiligen

Je wilt natuurlijk dat je woning goed beveiligd is. Bij nieuwe draaikiepramen is het goed om rekening te houden met de veiligheid. Is het draaikiepraam inbraakbestendig, brandwerend en voorzien van het juiste beslag?

Meer informatie?
Raambeveiliging
draaikiepraam kunststof
kantel kiepramen
draaikiepraam in bestaand kozijn prijzen
draaikiepraam
Inspiratie opdoen?
Kozijnen voorbeelden

Draaikiepraam kopen en laten plaatsen door vakman

De plaatsing van een draaikiepraam bepaalt ook een groot deel van de kosten. Deze montagekosten zijn afhankelijk van het uurtarief van de vakman en de grootte van de klus. Moeten er oude kozijnen en ramen verwijderd worden of is het nodig een stuk van de gevel te slopen? De montagekosten verschillen per bedrijf, waardoor het belangrijk is om verschillende specialisten te vergelijken.

Draaikiepraam vervangen

Wil je oude draaikiepramen vervangen? Je kan ervoor kiezen om draaikiepramen te vervangen door nieuwe kantelkiepramen. Had je nog geen draaikiepramen, dan kan je uiteraard je bestaande ramen vervangen voor draaikiepramen.

Bespaar op reiskosten
Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die actief zijn in jouw regio. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

Beste deal vinden voor nieuw draaikiepraam

Draaikiepraam prijzen

Het is belangrijk dat de ramen perfect aansluiten op de kozijnen, om vocht- en isolatieproblemen te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist over de mogelijkheden om in jouw woning een kiep kantelraam te installeren. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal 5 specialisten die in jouw regio werken. Vergelijk deze bedrijven en beslis zelf wie jouw opdracht krijgt.

Vergelijk 1233 kozijn-specialisten

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Future Kunststofkozijnen
Euro Kozijn
DeKoTe
ALKU Ontdekkingscentrum Tilburg
VMK Kozijnen
Stijl Kozijnen
Schipper Ede
Renovar
PlanKozijn
Duurzaam Kozijn Nederland B.V.
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
Bouw Advies XXL
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis kozijnen offertes?
Geheel vrijblijvend
Draaikiepraam prijzen