• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Draaikiepraam prijzen

  Draaikiepraam prijzen

  Kozijnen offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 250,- Maximale kosten € 550,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 400,-
  Prijs draaikiepraam 1m2, exclusief plaatsing

  Ben je op zoek naar een manier om je huis te luchten, maar wil je niet altijd een raam wagenwijd openen? Door een draaikiepraam te plaatsen, kan je het raam op meerdere manieren openen; je kan het raam naar binnen draaien of kantelen en alleen op een kiertje zetten in de valstand.

  Voordelen draaikiepraam

  • Draai- én valstand
  • Altijd frisse lucht
  • Lastig te kraken

  Nadelen draaikiepraam

  • Opent naar binnen
  • Niet in alle ruimtes mogelijk

  Wat kost een draaikiepraam?

  Afmeting (h x b)
  Prijs*
  Offerte
  60 x 60 cm

  € 175

  100 x 100 cm € 250 Gratis offertes

  * Vanaf-prijs draaikiepraam incl. HR++ glas en btw, excl. montage.

  De kosten van een draaikiepraam zijn afhankelijk van de afmetingen van het raam, het type glas en de materiaalkeuze. In de tabel vind je enkele draaikiepraam prijzen. Het gaat hier om een schatting van de draaikiepraam prijzen exclusief plaatsing. Ben je benieuwd naar de exacte draaikiepraam prijs inclusief montage?

  Draaikiepraam offertes vergelijken
  draaikiepraam prijzen

  Prijsopbouw draaikiepramen

  Draaikiepraam in bestaand kozijn

  Wil je een vast raam vervangen voor een draaikiepraam of wil je jouw draairaam naar een draakiepraam omtoveren? In de meeste gevallen is het verstandig om de kozijnen en het raam tegelijkertijd te vervangen. Soms is het mogelijk een draaikiepraam in een bestaand kozijn te plaatsen, er wordt dan gebruik gemaakt van een zogeheten renovatieraam voor bestaande kozijnen. De meest voorkomende aanpassingen naar een draaikiepraam zijn:

  • vast raam vervangen door draaikiepraam
  • draairaam vervangen door draaikiepraam

  Wil je een draaikiepraam maken in een bestaand kozijn? Laat je dan altijd adviseren door een vakman over de mogelijkheden.

  Mogelijkheden met draaikiepraam

  Een draaikiepraam is opgebouwd uit een kozijn, het draaikiepraam en de beglazing. Deze drie factoren zijn ook van invloed op de prijs.

  Kozijnen draaikiepraam

  Soort draairaam
  Uitstraling
  Offerte
  Houten draaikiepraam Authentiek
  Kunststof draaikiepraam Divers: strak, houtlook etc Gratis offertes
  Aluminium draaikiepraam Strak, modern Gratis offertes
  Stalen draaikiepraam Uniek, industrieel Gratis offertes

  Beglazing en isolatie

  Om je woning nog beter te isoleren, kies je de juiste beglazing. Tegenwoordig wordt er vrijwel alleen nog HR++ of HR+++glas gebruikt. Combineer het HR-glas met het juiste materiaal voor een extra isolerende werking.

  Meer over beglazing?

  Extra opties bij draaikiepraam

  Wanneer je kozijnen en ramen laat plaatsen, is het mogelijk om extra opties te installeren. Wat dacht je van raamdecoratie? Je kan ervoor kiezen om een rolgordijn te laten plaatsen of ga voor jaloezieën. Een hor voor het draaikiepraam maakt het mogelijk om het raam te openen, zonder muggen of vliegen in huis te krijgen.

  Draaikiepraam beveiligen

  Je wilt natuurlijk dat je woning goed beveiligd is. Bij nieuwe kozijnen is het goed om rekening te houden met de veiligheid. Is het draaikiepraam inbraak bestendig, brandwerend en voorzien van het juiste beslag?

  Inbraakwerend Verouderde kozijnen forceer je makkelijker dan nieuwe kozijnen. Vervang oude kozijnen op tijd. Met name houten kozijnen zijn eenvoudig te kraken als ze gaan rotten.
  Brandwerend Kozijn materialen hebben een eigen verbrandingspunt. Kunststof, staal en aluminium hebben een hoog punt, terwijl hout sneller vlam zal vatten.
  Raambeslag Maak de woning lastig te betreden voor indringers. Ga voor goede sloten, klinken en scharnieren. Daarnaast is het vaak voor veel mensen belangrijk dat het beslag er ook nog eens mooi uitziet.
  Raambeslag met het juiste keurmerk Kijk altijd of het raambeslag over een keurmerk beschikt, zoals het SKG-keurmerk of het PolitieKeurmerk Veilig Wonen.
  Meer informatie?
  Inspiratie opdoen?

  Draaikiepraam kopen en laten plaatsen door vakman

  De plaatsing van een draaikiepraam bepaalt ook een groot deel van de kosten. Deze montagekosten zijn afhankelijk van het uurtarief van de vakman en de grootte van de klus. Moeten er oude kozijnen en ramen verwijderd worden of is het nodig een stuk van de gevel te slopen? De montagekosten verschillen per bedrijf, waardoor het belangrijk is om verschillende specialisten te vergelijken.

  Draaikiepraam vervangen

  Wil je oude draaikiepramen vervangen? Je kan ervoor kiezen om draaikiepramen te vervangen door nieuwe kantelkiepramen. Had je nog geen draaikiepramen, dan kan je uiteraard je bestaande ramen vervangen voor draaikiepramen.

  Bespaar op reiskosten Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die actief zijn in jouw regio. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

  Beste deal vinden voor nieuw draaikiepraam

  Het is belangrijk dat de ramen perfect aansluiten op de kozijnen, om vocht- en isolatieproblemen te voorkomen. Laat je adviseren door een specialist over de mogelijkheden om in jouw woning een kiep kantelraam te installeren. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal 4 specialisten die in jouw regio werken. Vergelijk deze bedrijven en beslis zelf wie jouw opdracht krijgt.

  Vergelijk 872 kozijn-specialisten

  Eurokozijn
  Multi Kozijn
  Bogers kozijnen
  Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal