Over Slimster

Over

Wij zijn dé vergelijker die jou helpt bij het vinden van de beste deal. Ben je aan het verbouwen en op zoek naar een specialist? Heb je een schilderklus die gedaan moet worden? Of ben je op zoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of een ander huishoudelijk product? Vergelijk en vind bij ons de beste deal!

Het team

Ons enthousiaste team bestaat uit deskundige techneuten, productspecialisten, servicemedewerkers en omzetbrengers. Samen helpen wij wekelijks duizenden mensen bij het vinden van de beste deal en laten wij bedrijven groeien.

Ontmoet het team

Ontmoet het team

Ons enthousiaste team bestaat uit deskundige productspecialisten, techneuten, servicemedewerkers en omzetbrengers. Gezamenlijk zorgen wij er voor dat dagelijks duizenden mensen steeds slimmer en eenvoudiger de beste deal vinden.
Ontmoet het team
Bekijk onze vacatures

Bekijk onze vacatures

Wil jij op het gebied van digitale marketing, sales of webdevelopment het maximale uit jezelf halen? De succesfactor van Slimster ligt in handen van de slimme mensen binnen het bedrijf. Iedereen heeft een belangrijke bijdrage en door net dat stapje extra te zetten wordt iedere dag het verschil gemaakt. De cultuur is informeel, de sfeer is ontspannen en de deskundigheid is hoog. Help jij ons weer een stapje verder?
Bekijk onze vacatures

Genomineerd voor Website van het Jaar

Website van het Jaar logo Iedereen verdient de beste deal. En daarbij helpen wij jou graag. Er is veel informatie te vinden waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben veel kennis in huis en verdiepen ons in de producten die je via ons vergelijkt, en in de diensten die we aanbieden. En die kennis delen we graag met jou.

Dat Slimster in 2022 wederom genomineerd is voor dé Website van het Jaar bevestigd dat onze dienst wordt gewaardeerd door onze klanten. Als klein team zijn we hier dan ook ontzettend trots op. Wij werken er hard aan om iedere dag weer een stukje beter te worden.

Meer dan 2000 geselecteerde bedrijven

We werken samen met meer dan 2000 geselecteerde bedrijven. Grote bedrijven, maar ook kleinere specialisten. Altijd passend en afgestemd op jouw klus of product. We kijken niet alleen naar de prijs, maar ook de kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Hoe werkt het?

Vergelijk producten op basis van jouw wensen, eisen en specificaties. Wij zetten de beste deals voor jou op een rij. Voor een verbouwklus, schilderklus of andere klussen in huis vraag je eenvoudig een offerte aan, ontvang je vrijblijvend maximaal 4 offertes in je mailbox en kies je de offerte met de beste deal.

Daarom Slimster

voordelen slimster
 1. Bespaar tijd en geld
  Natuurlijk wil je niet meer betalen dan nodig. Als je vergelijkt via Slimster betaal je nooit meer te veel en vind je altijd de beste deal zonder dat dit je veel tijd kost.
 2. Onafhankelijk
  De informatie die we delen is betrouwbaar én objectief. Geen positie is bij ons ‘te koop’ en met alle vakspecialisten maken we dezelfde afspraken. Wij zijn dus volledig onafhankelijk.
 3. Samen op zoek
  Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Trots zijn wij op onze klantwaardering van een 8,8! We helpen, informeren en adviseren je graag.
 4. Alleen gespecialiseerde bedrijven
  We werken alleen met bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. We controleren ze voor we met ze in zee gaan om de kwaliteit te waarborgen.
 5. Alle informatie op een rij
  Ons team van productspecialisten weet alle ins en outs van de producten en diensten die we vergelijken. Daarom vind je bij ons altijd betrouwbare én complete informatie.
 6. Altijd in de buurt
  Met meer dan 2000 geselecteerde bedrijven verspreid door heel Nederland hebben we landelijke dekking.

Hoe kan Slimster blijven bestaan?

Wij ontvangen een kleine vergoeding van aangesloten bedrijven wanneer je via ons overstapt, een aankoop doet, doorklikt naar webshops of een offerte aanvraagt. Onze dienst blijft hierdoor voor jou gratis te gebruiken.

Slimster is een FD Gazelle

FD gazellen logoSlimster heeft al 4 keer de FD Gazellen Award gewonnen en behoort hiermee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Het is een groot compliment voor het hele team. Door een mix van slimme technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot de beste vergelijker van Nederland met de hoogste klanttevredenheid.” Lees hier het hele bericht.