• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 108.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Over Slimster

Wij zijn dé vergelijker die jou helpt bij het vinden van de beste deal voor verschillende producten en diensten.

Verstand van vergelijken = beste deal

Op zoek gaan naar de beste deal kost tijd en kan lastig zijn. Wij verdiepen ons in wat we vergelijken en delen deze kennis objectief via koop- en prijsgidsen, reviews, handleidingen, uitgebreide productinformatie, tips en achtergrondartikelen.

Doordat wij samenwerken met meer dan 2000 geselecteerde bedrijven, zowel groot maar juist ook kleinere specialisten, vind je via Slimster eenvoudig en snel de beste deal.

Het team

Ons enthousiaste team bestaat uit deskundige techneuten, productspecialisten, servicemedewerkers en omzetbrengers. Gezamenlijk helpen wij dagelijks duizenden mensen bij het vinden van de beste deal en laten wij bedrijven groeien.

Ontmoet het team

Bekijk onze vacatures

Slimster is een FD Gazelle

FD Gazellen 2017 2018Slimster wint zowel in 2017 als 2018 de prestigieuze FD Gazellen Award en behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Het is een groot compliment voor het hele team. Door een mix van slimme technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot de beste vergelijker van Nederland met de hoogste klanttevredenheid.”

Lees hier het hele bericht.

Hoe kan Slimster blijven bestaan?

Wij ontvangen een kleine vergoeding van aangesloten bedrijven wanneer je via ons overstapt, een aankoop doet, doorklikt naar de webshop of een offerte aanvraagt. Hierdoor blijft onze dienst voor jou als klant gratis te gebruiken. Geen enkele positie is bij ons 'te koop', wij zijn dan ook volledig onafhankelijk. Door zoveel mogelijk bedrijven aan te sluiten zorgen wij voor een zo compleet mogelijk overzicht van de Nederlandse markt waardoor jij de beste deal kunt kiezen.