Veelgestelde vragen over Slimster

Er zijn veel vragen over het gebruik van ons Slimster platform. We beantwoorden de meest gestelde vragen op deze pagina.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Je vraagt binnen één minuut gratis en vrijblijvend offertes aan, waarna wij op zoek gaan naar de juiste bedrijven voor jouw opdracht. De beste 4 vakmannen ontvangen direct jouw aanvraag en sturen je een gratis offerte. Jij vergelijkt deze offertes en kiest de beste deal.

Naar hoeveel bedrijven sturen jullie een aanvraag?

Jouw offerte-aanvraag wordt aan maximaal 4 specialisten uit jouw regio gekoppeld. Doorgaans ontvang je binnen een paar uur een mail met daarin de vakmannen die geschikt zijn voor jouw opdracht.

Het kan voorkomen dat er in eerste instantie wat minder vakmannen reageren. Maar we blijven ook daarna nog hard op zoek naar vakmannen voor jouw opdracht. Vinden we na het versturen van de eerste email nog iemand die geschikt is voor jouw klus? Dan brengen we je uiteraard direct op de hoogte.

Hoe kom ik in contact met de vakmensen?

Heb je een email ontvangen waarin staat welke vakmensen jouw aanvraag hebben ontvangen? De vakmensen nemen contact met je op, via de email of telefoon. Heb je een voorkeur aangegeven in jouw offerte aanvraag? Dan nemen ze via die weg contact met je op.

De gekoppelde vakmannen komen niet uit mijn regio. Hoe kan dat?

Wanneer we jouw aanvraag ontvangen hebben, dan zoeken we eerst voor de dichtstbijzijnde vakmannen. Mochten we geen geschikte vakmannen in jouw regio vinden, dan zoeken we vakmannen uit een andere regio die werkzaam is in jouw regio. Het kan dus zijn dat vakmannen niet uit dezelfde plaats komen, maar wel in jouw woonplaats actief zijn.

Heb je een vraag, maar staat deze er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Verder gebruikmaken van Slimster?

veelgestelde vragen over slimster

Offertes aanvragen en vergelijken van onze meest populaire producten?