Zojuist vergeleken

 • balance
  06:48
  IsolatieMierlo
 • balance
  06:03
  VloerverwarmingEtten-Leur
 • balance
  06:02
  VerduurzamingEtten-Leur
 • balance
  05:01
  TerrasoverkappingSchiedam
 • balance
  04:34
  DakkapelTiel
 • Nu
  3 zijn aan het vergelijken

Jij verdient de beste deal

 • 127 ervaren installateurs
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Altijd actief in jouw regio
 • Geheel vrijblijvende offertes

Laatste weetjes

Raambeveiliging is van groot belang, omdat de meeste inbraken plaatsvinden via ramen en deuren. Op de eerste plaats moet je bij inbraakbeveiliging raam denken aan goed hang- en sluitwerk. Maar er is meer dat je kunt doen om raambeveiliging dubbel veilig te maken.

Hoe raam beveiligen tegen inbraak?

Raambeslag is belangrijk voor de veiligheid, maar heeft ook een decoratieve functie. Het juiste sluitwerk zorgt ervoor dat inbrekers niet eenvoudig een raam of kozijn kraken. Kies voor sluitwerk met het SKG-keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat het beslag van een hoge kwaliteit is en lastig te forceren.

Andere manieren tegen inbraak

Wat is raambeslag?

Kozijnen en ramen worden voorzien van hang- en sluitwerk. Raambeslag wordt gebruikt om ramen te kunnen openen en sluiten, dit beslag bevindt zich aan de binnenkant van de ramen. Dit raambeslag zorgt voor extra beveiliging, maar ook decoratief.

lightbulb
Nieuwe kozijnen met goed raambeslag is het belangrijkste dat je kunt doen op het gebied van inbraakbeveiliging. Doe het goed, kies voor producten met een SKG-keurmerk.

Wat is het SKG-keurmerk?

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke organisatie die de sterkte en duurzaamheid van scharnieren en sloten kan testen. Hoe meer sterren, hoe meer tijd de inbreker nodig heeft om in te breken, hoe inbraakveiliger je huis.

Hang- en sluitwerk met SKG-keurmerk

Hang- en sluitwerk met SKG-keurmerk

SKG keurmerk
Hoeveelheid tijd nodig om in te breken
1 ster* minder dan 3 minuten
2 sterren 3 tot 5 minuten
3 sterren meer dan 5 minuten

*Een product met 1 ster kun je het beste aanvullen met een ander SKG product. Dan is je hang- en sluitwerk alsnog goed beveiligd.

Kies altijd voor hang- en sluitwerk met een SKG-keurmerk. Dan weet je zeker dat een inbreker niet eenvoudig je huis binnen kan dringen. Een SKG-keurmerk met 3 sterren maakt raambeveiliging dubbel veilig.

Benieuwd naar de kosten?

Mogelijkheden met raambeslag

Ben je op zoek naar een raamkruk, raamboom of raamuitzetter? Wanneer je kozijnen en ramen laat plaatsen door een vakman uit ons netwerk, heb je uiteraard ook de keuze uit verschillende soorten raambeslag. Zo creëer je ramen, helemaal naar jouw wens.

Raambeslag is beschikbaar in verschillende materialen. Denk hierbij aan aluminium, rvs, messing of chroom. Goud, zilver, zwart en wit zijn slechts een greep uit de kleuren die mogelijk zijn.

Op zoek naar nieuwe ramen?

Stijlen raambeslag

Je kunt ervoor kiezen om het raambeslag in dezelfde stijl te plaatsen als de rest van je kozijnen en ramen. Of ga juist voor een contrasterend effect: strakke kozijnen met klassiek raambeslag. Het kan allemaal.

 • Klassiek raambeslag
 • Landelijk raambeslag
 • Modern raambeslag
 • Industrieel raambeslag
Benieuwd naar de prijzen?
Raambeveiliging dubbel veilig

Wat kost raambeslag?

De kosten van raambeslag kunnen flink variëren, afhankelijk van het soort raambeslag en het materiaal. Het is hierdoor lastig een prijsindicatie te geven. Ben je benieuwd naar de kosten van nieuw raambeslag of andere raambeveiliging?

Benieuwd naar de kosten?

Vergelijk inbraakbeveiliging specialisten

Wil je nieuwe kozijnen met nieuw hang- en sluitwerk laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend kozijnen offertes aan.

Wil je zelf raambeveiliging plaatsen? Bekijk en koop dan de beste raambeveiliging.

Wil je inbraakbeveiliging met raambeveiliging plaatsen?

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal