• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kozijnen offerte

Ontvang vrijblijvend 5 kozijn offertes

Bespaar 45%

Snel nieuwe kozijnen laten plaatsen? Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes en vergelijk 5 vakmannen met elkaar uit jouw regio. Zo vind je eenvoudig de laagste prijs van de juiste specialist.

Kozijn offertes online aanvragen

Gratis en vrijblijvend kozijn offertes via Slimster:

 1. Vul bovenstaand kozijn offerte formulier in
 2. Wij matchen de 5 beste bedrijven voor jouw opdracht (je ontvangt het overzicht per e-mail)
 3. Je ontvangt een offerte van elk bedrijf
 4. Vergelijk deze offertes
 5. Kies welk bedrijf jouw opdracht krijgt

Waarom kozijnen offertes via Slimster?

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je nieuwe kozijnen. Ons uitgebreide netwerk is gevuld met kleine en grote bedrijven, die ervaren en vakkundig zijn. Hoewel je bij Slimster online veel informatie over kozijnen vindt, geven de aangesloten bedrijven je ook graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden met nieuwe kozijnen en ramen.

Online kozijn offertes vergelijken

Vrijblijvend en gratis kozijn offertes aanvragen, is een eenvoudige manier om te besparen op de kosten. Je stuurt jouw aanvraag bij Slimster eenvoudig in via het offerte formulier. We hebben wat informatie van jou nodig om het juiste bedrijf voor je te vinden. Denk hierbij aan het gewenste materiaal, het aantal kozijnen en jouw adresgegevens. Zo kan je bijvoorbeeld heel gericht houten kozijn offertes aanvragen en word je enkele gekoppeld aan bedrijven die in jouw regio actief zijn.

Na het versturen van jouw online aanvraag gaan wij op zoek in ons netwerk van 710 kozijn specialisten naar de juiste specialist voor jouw wensen. Je ontvangt direct een e-mail waarin staat aan welke bedrijven wij jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Vind het juiste bedrijf met beste deal

De kozijn specialisten versturen kozijn offertes naar jou, gebaseerd op jouw wensen en omschrijving van de kozijnen. Je ziet in één oogopslag welke prijsoffertes aantrekkelijk zijn en wat er bij de prijsopgaves zit inbegrepen. Op basis van deze offertes kan je al een selectie maken aan de hand van de volgende vragen:

 • Heeft het bedrijf goede referenties?
 • Bezit het bedrijf keurmerken?
 • Is de prijsofferte aantrekkelijk?

Na het vergelijken van de kozijnen offertes kan je een vrijblijvende afspraak maken met de bedrijven van jouw keuze. Dit heeft 2 voordelen:

 1. Je kan face-to-face onderhandelen over de prijs
 2. Je kan (goedkopere) alternatieven bespreken als je samen met de specialist om tafel zit

De kozijn specialist stelt een nieuwe prijsofferte op, die je tijdens of na de afspraak ontvangt. Vergelijk deze offerte goed met offertes van andere bedrijven. Zo bepaal je uiteindelijk zelf welk bedrijf de beste deal heeft voor jouw nieuwe kozijnen.

Waarom Slimster
 • 710 ervaren kozijn specialisten
 • Bespaar tijd & geld
 • Alle materialen en formaten
 • Juiste specialist voor jouw wensen
 • Altijd actief in jouw regio
 • 5 geheel vrijblijvende offertes
Telefonische offerte? 085 - 782 1788 Werkdagen van 8:00 tot 22:00
Weekend van 9:00 tot 18:00