Ontvang vrijblijvend 5 kozijn offertes

Snel nieuwe kozijnen laten plaatsen? Vraag direct gratis en vrijblijvende kozijn offertes aan en vergelijk 5 vakmannen met elkaar uit jouw regio. Zo vind je eenvoudig de laagste prijs van de juiste specialist.

Bespaar tijd & geld
Ontvang vrijblijvend 5 kozijn offertes

Online offerte kozijnen aanvragen

Kozijnen offerte

Gratis en vrijblijvend kozijn offertes via Slimster:

 1. Vul bovenstaand kozijn offerte formulier in
 2. Wij matchen de 5 beste bedrijven voor jouw opdracht (je ontvangt het overzicht per e-mail)
 3. Je ontvangt een kozijnen offerte van elk bedrijf
 4. Vergelijk deze offertes
 5. Kies welk bedrijf jouw opdracht krijgt

Waarom kozijnen offertes vergelijken?

Je wilt niet te veel betalen voor je nieuwe kozijnen, maar ook niet dat de lage prijs ten koste gaat van de kwaliteit. Door het vergelijken van kozijnen offertes ontdek je eenvoudig welke kozijnen specialist het beste bij jouw wensen aansluit. Slimster beschikt over een uitgebreid netwerk van kleine en grote kozijn specialisten, die ervaren en vakkundig zijn. Hoewel je bij Slimster online veel informatie over kozijnen vindt, geven de aangesloten bedrijven je ook graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden met nieuwe kozijnen en ramen.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Online kozijn offertes aanvragen via Slimster

Vrijblijvend en gratis kozijn offertes aanvragen, is een eenvoudige manier om te besparen op de kosten. Je stuurt jouw aanvraag bij Slimster eenvoudig in via het kozijn offerte formulier. We hebben wat informatie van jou nodig om het juiste bedrijf voor je te vinden. Denk hierbij aan het gewenste materiaal, het aantal kozijnen en jouw adresgegevens. Zo kan je heel gericht kozijn offertes aanvragen en word je enkel gekoppeld aan bedrijven die in jouw regio actief zijn. Handig als je alleen houten kozijn offertes wilt aanvragen of andere specifieke wensen hebt.

Na het versturen van jouw online kozijnen aanvraag gaan wij op zoek in ons netwerk van 1212 kozijn specialisten naar de juiste specialist voor jouw wensen. Je ontvangt direct een e-mail waarin staat aan welke bedrijven wij jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Bedrijf vinden met beste kozijnen offerte

De kozijn specialisten versturen kozijn offertes naar jou, gebaseerd op jouw wensen en omschrijving. Je ziet in één oogopslag welke prijsoffertes aantrekkelijk zijn en wat er bij de prijs zit inbegrepen. Op basis van deze nieuwe kozijn offertes kan je al een selectie maken aan de hand van de volgende vragen:

 • Heeft het bedrijf goede referenties?
 • Bezit het bedrijf keurmerken?
 • Is de prijsofferte aantrekkelijk?
 • Wat zit er wel en niet bij de prijs inbegrepen?

Na het vergelijken van de kozijnen offertes kan je een vrijblijvende afspraak maken met de bedrijven van jouw keuze. Dit heeft 2 voordelen:

 1. Je kunt face-to-face onderhandelen over de prijs
 2. Je kunt (goedkopere) alternatieven bespreken als je samen met de specialist om tafel zit

De kozijn specialist stelt een nieuwe prijsofferte op, die je tijdens of na de afspraak ontvangt. Vergelijk deze offerte goed met kozijnen offertes van andere bedrijven. Zo bepaal je uiteindelijk zelf welk bedrijf de beste deal heeft voor jouw nieuwe kozijnen.