• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Kozijnen vervangen kosten

  Kozijnen vervangen kosten

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 175,- Maximale kosten € 575,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 375,-
  Indicatie kozijnen vervangen kosten per m2, exclusief montage.

  Zijn jouw kozijnen aan vervanging toe? Kozijnen gaan tegenwoordig lang mee, maar toch is het na verloop van tijd nodig om de kozijnen van deuren en ramen te vernieuwen. Wat kost het vervangen van kozijnen en wat zijn de mogelijkheden bij het vernieuwen van deur- en raamprofielen?

  Het vervangen van je (houten) kozijnen is belangrijk voor de veiligheid, uitstraling én isolatie.

  Verouderde of beschadigde kozijnen zijn makkelijker te forceren. Vooral als er houtrot in houten kozijnen zit. Maar ook beschadigde kozijnen van een ander materiaal zijn makkelijker te kraken.

  Kozijnen vernieuwen zorgt ook voor een betere isolatie van je woning. Denk hier vooral aan kunststof kozijnen.

  Kosten kozijnen vervangen

  Soort kozijn (100 x 100 cm)
  Prijs kozijn excl. montage
  Vind beste deal
  Kunststof kozijn € 175 - 375
  Houten kozijn € 200 - 400 Gratis offerte
  Aluminium kozijn € 250 - 500 Gratis offerte
  Stalen kozijn € 275 - 575 Gratis offerte

  * Indicatie prijs kozijnen vervangen exclusief plaatsing. Incl. HR++ glas en btw.

  Wat kost kozijnen vervangen exclusief plaatsing? De kozijnen vervangen prijzen kunnen flink variëren, afhankelijk van diverse factoren. Wil je de kozijnen vervangen prijs weten? Vraag dan gratis kozijn offertes aan via Slimster.

  Meer over prijzen?

  Kozijnen vervangen door aluminium kozijnen

  • Uitstekende isolatie
  • Sterk materiaal

  Aluminium kozijnen zijn gemaakt van een sterk materiaal dat lang meegaat. Kozijnen van aluminium vergen weinig onderhoud en hebben een uitstekende isolatiewaarde. Of laat je stalen kozijnen vervangen door aluminium kozijnen en creëer een steel look: de voordelen en prijs van aluminium met het uiterlijk van staal.

  Kozijnen vervangen door aluminium kozijnen

  Kozijnen vervangen door houten kozijnen

  • Authentieke uitstraling
  • Eenvoudig te schilderen en repareren

  Hardhouten kozijnen geven je woning een authentieke uitstraling. Het materiaal vergt wat onderhoud, maar is wel eenvoudig te schilderen en repareren. Laat stalen kozijnen vervangen door houten kozijnen en tover een strak, industrieel uiterlijk om tot een klassieke look.

  Kozijnen vervangen door houten kozijnen

  Kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

  • Goedkope kozijnen
  • Onderhoudsvrij

  Kunststof kozijnen zijn duurzaam met een levensduur van ongeveer 40 jaar. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij en zowel isolerend als inbraakwerend. Je kan bijvoorbeeld houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met een houtlook. Zo heb je het uiterlijk van hout met de voordelen van kunststof.

  Kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

  Kozijnen vervangen door stalen kozijnen

  • Uniek en strak uiterlijk
  • Sterk materiaal

  Stalen kozijnen hebben een hoge prijs, maar gaan ook minimaal 50 jaar mee. Ze vergen daarnaast weinig onderhoud en zijn gemaakt van een sterk materiaal. Door het unieke en strakke uiterlijk zijn de kozijnen ideaal om andere kozijn materialen te vervangen. Laat aluminium kozijnen vernieuwen door stalen kozijnen om decennia lang te genieten van de unieke uitstraling.

  Kozijnen vervangen door stalen kozijnen

  Tevreden met huidig kozijn materiaal?

  Je hoeft natuurlijk niet te wisselen van materiaal wanneer je jouw kozijnen laat vervangen. Voor de duidelijkheid hebben we de belangrijkste kenmerken van de materialen voor je op een rijtje gezet.

  Kozijnen vernieuwen door specialist Kozijnen vernieuwen is geen eenvoudige klus. Een verkeerde montage kan grote gevolgen hebben voor de isolatie en inbraakwerendheid van de kozijnen. Schakel daarom altijd de hulp in van een ervaren vakman.
  deurkozijnen vernieuwen

  Raam kozijnen vervangen

  Wil je jouw ramen én kozijnen vervangen? Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een vast raam wilt vervangen voor een draaikiepraam of andere raamsoort. Ga je jouw raamkozijn vervangen of wil je alleen het glas vernieuwen? Ontdek dan meer over ramen vervangen?

  Deur en kozijnen vervangen

  Het is ook mogelijk om je deurkozijnen te laten vervangen. Denk hierbij aan:

  • je voordeur vervangen
  • je achterdeur vervangen
  • openslaande deuren vervangen

  Heb je een garagedeur die je weinig gebruikt en wil je jouw garage een nieuwe invulling geven? Laat dan je garagedeur vervangen door een kozijn met een ander type deur, zoals openslaande tuindeuren of een schuifpui.

  Raam door deur vervangen of deur door raam vervangen? Laat je deurkozijn vervangen voor een raamkozijn. Of vervang grote ramen in je woning voor een deur. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het vervangen en plaatsen van kozijnen. Laat je adviseren door één van de specialisten in het Slimster-netwerk.

  Kozijnen vernieuwen in huis

  Je kan overal in huis kozijnen vernieuwen, maar bepaalde plekken zijn populair. Zo is het vervangen van kozijnen in je dakkapel en erker een veelvoorkomende klus bij bouwbedrijven. Hetzelfde geldt voor het vervangen van achterdeuren; er is veel vraag naar het vernieuwen van deze kozijnen en deuren.

  Beste deal voor kozijnen vervangen?

  Zoek jij de beste deal voor oude kozijnen vervangen? Je kan via Slimster gratis kozijn offertes vergelijken en eenvoudig het beste bedrijf vinden. Je beslist zelf wie de opdracht krijgt!

  Vergelijk 881 kozijn specialisten

  Eurokozijn
  Multi Kozijn
  Bogers kozijnen
  Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal

  Meer kozijnen informatie

  Kozijn prijzen Kozijn prijzen
  Kozijn voorbeelden Kozijn voorbeelden