Dakkapel kozijnen vervangen
Vergelijk beste kozijnen deals
  • Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 175 Gemiddelde kosten € 375 Maximale kosten € 575
Indicatie kozijnen kosten per m2, exclusief montage.

Dakkapel kozijnen vervangen

Zijn jouw dakkapel kozijnen verouderd of beschadigd, maar is de rest van je dakkapel nog wel in goede staat? Je kunt dan alleen de kozijnen van je dakkapel laten vervangen.

Soort dakkapel kozijn (100 x 100 cm)
Prijs kozijn excl. montage
Vind beste deal
Houten kozijnen € 200 - 400
Kunststof kozijnen € 175 - 375
Aluminium kozijnen € 250 - 500 Gratis offertes
Stalen kozijnen € 275 - 575 Gratis offertes

* Indicatie prijs kozijnen dakkapel exclusief plaatsing. Incl. HR++ glas en btw.

Wat kost je dakkapel kozijnen vervangen? De prijs is afhankelijk van het materiaal, de afmetingen van de kozijnen en het soort raam. Ook de beglazing speelt een rol. Prijs weten voor nieuwe kozijnen in je dakkapel?

Dakkapel kozijnen vervangen
Vind beste deal
dakkapel kozijnen vervangen
Meer inspiratie opdoen?
Kozijn voorbeelden

Je bepaalt zelf het materiaal van jouw dakkapel kozijnen. Wissel je jouw houten kozijnen in voor een onderhoudsvrij materiaal? Of vernieuw je de kunststof kozijnen voor nieuwe kunststof kozijnen?

Bij het vervangen van kozijnen laat je eigenlijk ook altijd nieuwe ramen plaatsen. Wil je een ander soort raam laten plaatsen? Ga bijvoorbeeld voor een draaikiepraam in plaats van een draairaam.

Ieder kozijn materiaal heeft zijn eigen isolatiewaarde, maar ook de beglazing speelt een rol. Kozijnen met HR-glas bieden de beste isolatie voor jouw woning en dan hebben we het vooral over HR++ of HR+++ glas.

Meer informatie?
Isolatieglas

Wat kost een hele nieuwe dakkapel?

Dakkapel prijzen

Op zoek naar dakkapel prijzen? Het nieuw plaatsen of vervangen van een dakkapel is nog altijd een flinke investering. Daarom leggen we je hieronder uit wat de gemiddelde dakkapel kosten zijn en hoe de dakkapel prijsopbouw werkt. Een dakkapel kost geld, maar levert je ook veel op: je krijgt meer ruimte in huis, meer licht op zolder én je verhoogt de waarde van je huis.

Dakkapel kosten

Is het tijd om jouw dakkapel kozijnen te vernieuwen? Vraag gratis kozijn offertes aan bij Slimster en kom in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn. Door de verschillende specialisten te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal voor je nieuwe kozijnen.

989 kozijn-specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal