Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Kozijnen subsidie

Subsidie voor kozijnen 2020?

Kozijnen offertes vergelijken
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Wil jij kozijnen vervangen of nieuwe kozijnen laten plaatsen, en ben je benieuwd of er in 2020 nog subsidies beschikbaar zijn? Landelijk zijn de meeste subsidies afgebouwd of verdwenen. Lokaal kunnen er nog wel subsidies voor kozijnen of beglazing beschikbaar zijn.

SEEH: Subsidie energiebesparing eigen huis

De Subsidie energiebesparing eigen huis was bedoeld voor eigenwoningbezitters en VvE’s. Deze subsidie gaf woningeigenaren de mogelijkheid om de eigen woning duurzaam te maken met behulp van een subsidie. De subsidie voor woningeigenaren is echter op, alleen VvE’s kunnen de subsidie nog aanvragen.

Update: Vanaf 2 september 2019 kun je als woningeigenaar en bewoner weer een energiebesparende subsidie aanvragen. Wil je in aanmerking komen voor de SEEH (Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis), dan moet je minimaal 2 grote energiebesparende maatregelen uitvoeren. Kozijnen zitten niet bij deze subsidieregeling inbegrepen, maar het plaatsen van HR++ of Triple glas wel. Lees meer over de herinvoering van SEEH.

Subsidies voor kunststof kozijnen

Voorheen waren er veel subsidies beschikbaar voor nieuwe kozijnen. Van deze subsidies zijn de meeste verdwenen, maar ook de prijs van kozijnen is ondertussen flink gedaald door de concurrentie tussen leveranciers. Dit geldt voor de kunststof kozijnen, maar ook voor andere materialen.

Ben je op zoek naar subsidies voor kozijnen vervangen? Dan gelden dezelfde opties: een eventuele subsidie wordt lokaal uitgegeven, niet landelijk.

Besparen op kozijnen en beglazing

Wil je de kosten sowieso laag houden? Vergelijk altijd meerdere kozijn-specialisten voor je met iemand in zee gaat. Door verschillende offertes te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Ontvang 4 gratis kozijnen offertes

Vergelijk vrijlbijvend 886 kozijn specialisten. Inclusief hulp bij het regelen van subsidie.

886 kozijn-specialisten vergelijken

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal