Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Kozijnen subsidie

Subsidie voor kozijnen 2021?

Kozijnen offertes vergelijken
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Wil jij kozijnen vervangen of nieuwe kozijnen laten plaatsen, en ben je benieuwd of er in 2021 nog subsidies beschikbaar zijn? Landelijk zijn de meeste subsidies afgebouwd of verdwenen. Lokaal kunnen er nog wel subsidies voor kozijnen of beglazing beschikbaar zijn.

Subsidies voor kunststof kozijnen

Voorheen waren er veel subsidies beschikbaar voor nieuwe kozijnen. Van deze subsidies zijn de meeste verdwenen, maar ook de prijs van kozijnen is ondertussen flink gedaald door de concurrentie tussen leveranciers. Dit geldt voor de kunststof kozijnen, maar ook voor andere materialen. Ben je op zoek naar subsidies voor kozijnen vervangen? Dan gelden dezelfde opties: een eventuele subsidie wordt lokaal uitgegeven, niet landelijk.

Subsidie voor triple glas met nieuwe kozijnen

Er is dus geen losse kozijnen subsidie beschikbaar in 2021. Maar als particulier kom je wel in aanmerking voor subsidies voor duurzame maatregelen via de ISDE-regeling. Een van deze maatregelen is het plaatsen van triple glas inclusief nieuwe kozijnen. Op deze manier kan je toch kozijnen subsidie ontvangen.

Bij deze ISDE-regeling krijg je ook subsidie voor HR++ glas, maar bij HR++ glas ontvang je geen subsidie voor nieuwe kozijnen. Je ontvangt alleen subsidie voor het glas. Wil je subsidie voor kozijnen ontvangen, dan moet je triple glas plaatsen.

Isolatieglas & kozijnen subsidie via ISDE

Maatregel
Subsidie per m2
HR++ glas € 35
Kozijnpanelen € 15
Isolerende deuren € 35
Triple glas incl. nieuwe kozijnen € 100
Kozijnpanelen € 75
Isolerende deuren € 100

Om in aanmerking te komen voor triple glas en kozijnen subsidie moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je onder meer minstens 2 maatregelen laten uitvoeren (isolatieglas + nog een andere maatregel) en moet je ook voldoen aan de minimale oppervlakte eis, minimale U-waarde en maximale oppervlakte.

Triple glas + nieuwe kozijnen plaatsen?

Besparen op kozijnen en beglazing

Wil je de kosten sowieso laag houden? Vergelijk altijd meerdere kozijn-specialisten voor je met iemand in zee gaat. Door verschillende offertes te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Nieuwe kozijnen laten plaatsen?

Vergelijk vrijblijvend 918 kozijn specialisten. Inclusief hulp bij het regelen van subsidie.

918 kozijn-specialisten vergelijken

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal