Marvin Grouw

marvin grouw

Marvin Grouw

Bel

LinkedIn

[email protected]

Expertise(s): Witgoed, gezondheid, elektronica & duurzaam.

Marvin helpt jou als product specialist bij Slimster graag verder bij het vinden van de beste deal. Met bijna 10 jaar aan ervaring is hij op de hoogte van alle ontwikkelingen op elektronica gebied. Ben je op zoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of een ander huishoudelijk product? Marvin kan je er veel over vertellen en helpt je graag verder!

Meer over Marvin

Marvin werkt al sinds 2013 voor Slimster en is tijdens zijn studie begonnen begonnen met werken aan onze vergelijkingswebsites zoals Televisies.nl, Koelkasten.nl en Wassen.nl. Hij begon met het toevoegen van nieuwe producten en het vullen van alle specificaties. Een tijdrovende klus, maar wel erg belangrijk zodat jij als consument producten goed kunt vergelijken. Vervolgens is hij zich meer gaan bezighouden met het schrijven van informatieve content over thema's als witgoed, elektronica, duurzaamheid en gezondheid.

In 2017 zijn de oude vergelijkers samengevoegd met Slimster om 1 groot platform te vormen. Marvin is nog steeds verantwoordelijk voor alle witgoed en elektronica producten op de website en zorgt ervoor dat jij de beste vergelijking kunt maken. Ook voor advies kun je bij Marvin terecht. Op de Slimster Community geeft hij antwoord op allerlei (product)vragen en helpt hij jou bij het oplossen van issues. Van koelkasten tot luchtreinigers en van mobiele airco's tot televisies, Marvin is de product specialist die jou met veel passie helpt bij je aankoop.

Naast zijn werk voor Slimster heeft Marvin het gezondheidsplatform Voeding-en-fitness.nl opgericht en werkt hij als Voedingsadviseur.

Werkdagen bij Slimster

  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag