Ovens vergelijken

Ovens Slimster.nl heeft een groot assortiment ovens. Op deze pagina kun je het gehele overzicht aan ovens van Slimster.nl bekijken. Je hebt de keuze uit topmodellen van veel succesvolle merken. Wat dacht je van Whirlpool, AEG of Miele? Kies je voor een oven, dan kun je zowel een conventioneel als een multifunctionele heteluchtoven model aanschaffen. In het geval van een multifunctioneel model heb je ook nog eens de mogelijkheid om gebruik te maken van de functies Hetelucht, Grill, Stoom en Magnetron. Je kunt dergelijke apparaten ook aanschaffen als combimagnetron. Wij hebben zowel inbouw- als vrijstaande modellen in ons ruime assortiment.
478 resultaten

Inventum OV607B

Elektrische , Aanrecht , 60 l
Inventum OV607B
€ 179,-
Aanrecht
Elektrische

Inventum OV307B

Elektrische , Aanrecht , 30 l
Inventum OV307B
€ 106,-
Aanrecht
Elektrische

Inventum OV207B

Vrijstaand , 1380 W , 20 l
Inventum OV207B
€ 94,-
Vrijstaand

Inventum OV457B

Elektrische , Aanrecht , 45 l
Inventum OV457B
€ 129,-
Aanrecht
Elektrische

AEG KSE998290M

Elektrische , Ingebouwd , 43 l
AEG KSE998290M
€ 1249,-
Ingebouwd
Elektrische

ETNA MO470ZT

Elektrische , Ingebouwd , 71 l
ETNA MO470ZT
€ 799,-
Ingebouwd
Elektrische

Inventum OV607S

Elektrische , Aanrecht , 60 l
Inventum OV607S
€ 167,-
Aanrecht
Elektrische

ETNA OM670Ti

Elektrische , Ingebouwd , 72 l
ETNA OM670Ti
€ 468,-
Ingebouwd
Elektrische

Ovens vergelijken

Op Slimster.nl bekijk en vergelijk je gemakkelijk en snel verschillende ovens. Je kunt modellen selecteren en klikken op ‘vergelijken’ om deze uit te lichten. Nu zie je een overzicht met alle individuele functies van de apparaten. Wil je een model zelf kopen, dan kun je dit doen door een aantrekkelijk voorstel van een webshop te selecteren. Hierdoor kun je vandaag jouw oven bestellen en deze morgen al ontvangen. Slimster.nl; kan het nog gemakkelijker?

Over de oven

Denk je erover na om een oven aan te schaffen, dan kun je om te beginnen het beste bedenken of je een conventionele oven of een multifunctionele oven wil. Een conventionele oven is een standaardtype oven. Deze heeft als voordeel dat hij relatief goedkoop is. Kies je voor een multifunctioneel model, dan maak je ook nog eens gebruik van functies als Hetelucht, Stoom, Grill en Magnetron.

Bedenk daarnaast of je een vrijstaand of inbouwmodel wilt aanschaffen. Koop je een vrijstaande combimagnetron met ovenstand, dan heb je de vrijheid om die overal te plaatsen waar je dat wilt. Een inbouwmodel heeft echter als groot voordeel dat je jouw oven kunt laten integreren met jouw keukenkast. Zo bespaar je weer aanzienlijk op ruimte!

Een andere mogelijkheid is om te gaan voor een compleet fornuis met oven. Zo heb je een kookplaat en oven in 1 apparaat. Dit is niet alleen makkelijker, maar in veel gevallen ook voordeliger.

Geniet jij graag van het optimale gebruiksgemak? Dan is een oven met wifi misschien wel iets voor jou. Deze Smart ovens kun je namelijk besturen met je smartphone via een handige app. Zo kun je bijvoorbeeld een melding krijgen wanneer je gerecht klaar is of kun je de oven aanzetten van een afstandje!

Oven laten repareren?

  • Ervaren specialisten
  • Bespaar tijd & geld
  • Vergelijken = beste deal
  • Werkzaam in jouw regio
  • Tot 2 vrijblijvende offertes

Oven reparatie