ATAG oven kopen

ATAG ovens

Experimenteer jij graag met ingrediënten, technieken en recepten? En jij bent op zoek naar een oven? Kies dan voor een oven van ATAG! Een oven van ATAG is namelijk onmisbaar in jouw keuken of je nou knapperig brood, spannende taarten of andere recepten maakt. ATAG heeft een oven die aansluit op elke wens en elk budget. Vergelijk daarom nu ATAG ovens via Slimster en koop deze bij de goedkoopste aanbieder, want dan heb je altijd de beste deal!

8 resultaten
ATAG CS6692C
Inbouw , 73 l
ATAG CS6692C
8,9
8 reviews
€ 1349,-
5 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Hetelucht
ATAG BCM46121C
Inbouw
ATAG BCM46121C
9,4
55 reviews
€ 861,-
5 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Magnetron, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Hetelucht
ATAG CS6611C
Inbouw , 73 l
ATAG CS6611C
8,9
8 reviews
€ 1349,-
4 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Stoombereiding, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Stoombereiding, Hetelucht
ATAG BCM4611C
Inbouw
ATAG BCM4611C
9,4
55 reviews
€ 999,-
4 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Snelle hitte, Magnetron, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Hetelucht
ATAG BCM4692C
Inbouw
ATAG BCM4692C
9,4
55 reviews
€ 999,-
4 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Magnetron, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Hetelucht
ATAG CX4511C
51 l
ATAG CX4511C
Geen reviews
€ 989,-
4 prijzen
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Hetelucht
ATAG OX6511C
75 l , 56.8 cm
ATAG OX6511C
Geen reviews
€ 804,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Warmhoud functie, Hetelucht
ATAG CS46121D
Inbouw
ATAG CS46121D
Geen reviews
€ 2159,-
2 prijzen
Inbouw

ATAG oven vergelijken

Ook Slimster heeft elke oven voor elke wens en elk budget! Door links te filteren op de prijs, vind je alleen maar ovens die binnen jouw budget vallen. Door links jouw wensen aan te vinken, vind je alleen maar ovens die voldoen aan jouw wens. Door meerdere ovens te selecteren en op ‘Vergelijk’ te klikken, kun je verschillende ovens, van bijvoorbeeld ATAG of een ander merk, kieskeurig met elkaar online vergelijken. Bovenaan staat de beste aanbieder met de laagste online prijs! Slimster helpt jou bij het aanschaffen van jouw nieuwe ATAG oven, want ja, zij hebben er verstand van!

Over ATAG

ATAG is een merknaam van 2 Nederlandse bedrijven. Namelijk een fabrikant van verwarmingsapparatuur in Lichtenvoorde en een fabrikant van keukenapparatuur in Duiven. Oorspronkelijk stamt het bedrijf uit Ulft en is opgericht in 1948. De merknaam ATAG bestaat uit de initialen van de oprichters Anton Tijdink en Anton van Goor.

Benieuwd naar keukenapparatuur van ATAG? Bekijk dan op Slimster het aanbod van ATAG keukenapparatuur!

Voordelen ATAG ovens

Zoals al meerdere keren aangegeven is een oven van ATAG onmisbaar in jouw keuken. Doordat ATAG multifunctionele ovens maakt, maak jij in een handomdraai taarten, gratins, en kan je gebruikmaken van de intense kracht van een heteluchtoven. Dit allemaal in één en dezelfde oven!

ATAG is ook één van de fabrikanten die zowel conventionele ovens als heteluchtovens en stoomovens maakt. Veel van de ATAG ovens zijn integreerbaar in jouw keuken, waardoor jij ruimte bespaart in jouw keuken. Let hierbij wel op de nismaten, inbouwhoogtes en inbouwbreedtes.

Daarnaast hebben veel ovens van ATAG de energieklasse A+, waardoor het gebruik ook weer scheelt op jouw energierekening. Allemaal voordelen dus!

Bekijk hieronder een video van één van de ovens van ATAG:

ATAG oven kopen

Bij Slimster vergelijk je allerlei ovens, waaronder die van ATAG! Vergelijk deze bijvoorbeeld met andere merken ovens, zodat jij de gewenste oven vind die bij jouw keukensituatie en kookstijl past! Links vink je jouw wensen aan en het resultaat voldoet altijd naar jouw wens. Door te filteren op de prijs, voldoen de ovens ook aan jouw budget. Lekker gemakkelijk en lekker snel!

Wanneer je via Slimster bij één van de aangesloten webwinkels een ATAG oven koopt, dan wordt deze meestal binnen enkele dagen bij jouw thuisbezorgd. Online vergelijken naar de laagste prijs en de beste deal en ook nog eens bij jou thuisbezorgd. Makkelijker kan het niet! Slimster; verstand van vergelijken.