ATAG magnetron kopen

ATAG magnetrons

Alle magnetrons van Atag vind je op deze pagina. Atag is een Nederlands merk voor huishoudelijke apparaten en levert jou dan ook typisch Nederlandse kwaliteit. Het bedrijf komt uit Duiven en de magnetrons van Atag beschikken over onmisbare functies als Quick Start en Aquaclean. Ze zijn zowel geschikt voor de onderbouw (onder en boven) als dat er vrijstaande modellen zijn van Atag. Het motto van Atag is: “alles draait om kookplezier”. Ben je een hobbykok, dan is Atag echt iets voor jou, aangezien de magnetrons iedere kookbeurt voorzien van een grote dosis gemak. En wie is daar nou niet naar op zoek? Slimster.nl heeft voor jou de goedkoopste Atag magnetrons op een rij gezet. Vergelijk ze onderling en bestel jouw favoriete model online tegen de scherpste prijs.

Soorten ATAG magnetrons: ATAG combimagnetrons

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Atag magnetrons vergelijken

Op Slimster.nl kun je zeer eenvoudig de verschillende magnetrons van Atag met elkaar vergelijken. Maar hiervoor gebruik van ons filtermenu links in beeld, waar je jouw zoekvoorkeuren op kunt geven. Heb je een mooi apparaat gevonden, dan kun je die online kopen via Slimster.nl. Een bezoek aan een winkel is voortaan niet meer nodig, want Slimster.nl brengt het gemak bij jou thuis! Bekijk ons gehele assortiment magnetrons overzichtelijk via onze vergelijk-pagina.

Voordelen Atag magnetrons

De magnetrons van Atag leveren consumenten veel voordelen op. Om te beginnen een Aqua Clean-schoonmaaksysteem. Deze functie zorgt ervoor dat de magnetron van Atag zichzelf schoonmaakt, waardoor het merk je letterlijk het vuile werk uit handen neemt. De binnenwanden van de modellen zijn prachtig geëmailleerd of voorzien van een RVS-binnenkant en de apparaten maken gebruik van gladde binnenwanden. De apparaten zijn er zowel als vrijstaande modellen als inbouwversies.

Dankzij Quick Start kun je een bereidingsprogramma direct laten beginnen, waarbij de magnetron geen opwarmtijd meer nodig zal hebben. Zo kun je jouw maaltijden nóg sneller bereiden! De magnetrons zijn zeer eenvoudig te bedienen: je maakt gemakkelijk gebruik van de gemetalliseerde druktoetsen en draaiknoppen. Ook zijn er modellen die gebruik maken van Touch Control. Bovendien krijg je een signaal te horen als de maaltijd bereid is, zodat je precies weet wanneer je jouw maaltijd kunt serveren. De apparaten hebben tot slot een prachtig LCD-scherm, waarop je jouw totaalprogramma op gedetailleerd niveau kunt volgen. Atag is er voor de hobbykok, Atag is er voor jou!

  • Aqua Clean
  • Quick Start
  • Touch Control
  • LCD-scherm
  • Geëmailleerde binnenwand of RVS
Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2024