Pelgrim magnetron kopen

Pelgrim magnetrons Pelgrim is een Nederlands merk voor keukenapparatuur. Het merk is al ruim 90 jaar actief op de markt voor huishoudelijke apparaten en weet voor ieder type kok de juiste apparaten op de markt te brengen. Wat betreft de magnetrons zien we dit direct terug in uitgebreidere naast meer basic-modellen. De modellen zijn verkrijgbaar in wit, Pelgrim Jazz Matzwart of in RVS. Met de magnetrons van pelgrim kun je niet alleen opwarmen, maar ook nog eens ontdooien en koken. Pelgrim heeft niet alleen magnetrons in het assortiment, maar ook combimagnetrons. Binnen de categorie ‘magnetrons’ heeft het merk bovendien zowel vrijstaande als inbouw-modellen. Bekijk ook eens de ovens van Pelgrim en de combi-magnetrons! Heb je een geschikt model gevonden? Dan kun je deze online aanschaffen via Slimster.nl! Profiteer van onze aanbiedingen en koop tegen de laagste online prijs!
0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Pelgrim magnetrons vergelijken

De verschillende magnetrons van Pelgrim kun je gemakkelijk met elkaar vergelijken dankzij de service van Slimster.nl. Wij maken hiervoor gebruik van een handig filtermenu, waar je eenvoudig en snel jouw zoekvoorkeuren op kunt geven. Geef bijvoorbeeld op wat de gewenste afmetingen zijn en of je op zoek bent naar een apparaat met bepaalde additionele functies. Heb je een goed model gevonden, dan kun je deze online kopen via Slimster.nl; altijd simpel shoppen! Toch liever een ander merk? Alle merken magnetrons vergelijk je eenvoudig via onze vergelijkingsservice.

Voordelen Pelgrim magnetrons

Pelgrim is een handig merk om voor te gaan, omdat je geniet van een grote veelzijdigheid. Zo kun je inbouw- naast vrijstaande modellen kopen en kun je kiezen voor magnetrons naast combimagnetrons. Ook zijn de modellen van Pelgrim verkrijgbaar in veel verschillende kleurtypen, zoals wit, Pelgrim Jazz Matzwart of RVS. Over het algemeen kan worden gesteld dat de modellen beschikken over handigheden als een glazen draaiplateau. Hiermee kun je jouw maaltijden eenvoudig van alle kanten laten opwarmen, terwijl deze niet aanbrandt.

Dankzij de handige automatische ontdooi programma's kun je jouw bevroren maaltijden in een handomdraai laten ontdooien. De elektronische timer gaat daarnaast tot maar liefst 30 minuten. Na de ingeschakelde tijd wordt de magnetron automatisch uitgeschakeld, waardoor jouw eten nimmer aan zal branden. De binnenkant van de apparaten is voorzien van een sterke coating, waarmee de beste bescherming wordt geleverd. Ook kun je kiezen voor modellen met een RVS-binnenkant, zodat dezelfde strkte met een ander geweldig materiaal geleverd kan worden. Bij Pelgrim heb je de keuze. Waar gaat je voor?

  • In veel kleurtypen
  • Vrijstaand naast inbouw
  • RVS-modellen
  • Automatisch ontdooiprogramma
  • Opwarmen, ontdooien en koken
Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2024