Candy magnetron kopen

2 resultaten

Candy MIC 201 EX

Grill-magnetron , Ingebouwd , 800 W
Candy MIC 201 EX
5.0
1 review
€ 260,-
Ingebouwd
Grill-magnetron

Candy magnetrons vergelijken

Wil je verschillende magnetrons van Candy met elkaar vergelijken? Dat kan! Via Slimster.nl bekijk en vergelijk je kwaliteitsmagnetrons van het Italiaanse Candy. Maak gebruik van ons filtermenu links in beeld en kies jouw zoekopties zelf uit. Ben je op zoek naar een model met bepaalde functies of afmetingen? Vul dit in het filtermenu in en je hebt jouw droommagnetron in no-time gevonden. Je kunt deze via onze aangesloten webshops eenvoudig online kopen! Slimster.nl; dat is kijken en vergelijken! Toch interesse in een ander merk? Geen probleem, via Slimster.nl kun je alle merken magnetrons vergelijken!

Voordelen Candy magnetrons

De magnetrons van Candy zijn uitgerust met veel handige voordelen. Om te beginnen zijn ze design technisch te verkrijgen in diverse kleurvarianten, zoals wit, naast zilver. Je kunt zowel gaan voor een vrijstaande Candy magnetron als voor een inbouw model. Daarnaast heeft Candy naast reguliere magnetrons ook combimagnetrons in het assortiment. Het moge duidelijk zijn: het Italiaanse merk is zeer veelzijdig.

Hiervoor krijg je modellen met diverse functies. Zo kun je gaan voor de reguliere Magnetron-functie, maar ook voor een Grill-functie en voor Hete Lucht. Op deze wijze kun je jouw maaltijd op een productspecifieke manier bereiden, zodat de smaak in jouw eten zo goed mogelijk bewaard blijft. Zo weet Candy de veelzijdigheid ook te behouden wat betreft de besturingssystemen van de modellen. De meeste apparaten van Candy beschikken over 6 vermogen niveaus. Dankzij een handige Timer-functie kun je eenvoudig en snel instellen wanneer jouw maaltijd klaar dient te zijn. Candy neemt jou het werk uit handen, zoals een merk voor huishoudelijke apparaten immers ook behoort te doen.

  • Diverse kleuren
  • Grill-functie
  • Oven-functie
  • 6 vermogen niveaus
  • Timer-functie
Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2022