Candy magnetron kopen

Candy magnetrons Candy is een succesvol Italiaans merk voor huishoudelijke producten dat over de hele wereld uiterst groot is. Het zal je dan ook niet verbazen dat het merk keer op keer geweldige kwaliteit levert. De magnetrons van dit merk voldoen aan alle eisen waaraan een magnetron dient te voldoen: ze hebben veel verschillende functies, je kunt ermee grillen en er zit een elektrische timer op de apparaten. Je kunt ook kiezen voor Warme Lucht, door dit aan te geven via de handige elektronische tiptoetsbediening of de mechanische bediening. Candy is erg veelzijdig en heeft voor iedereen de perfecte magnetron in huis. Heb je al een magnetron van Candy? Naast magnetrons is Candy ook bekend vanwege haar wasdrogers, wasmachines, vaatwassers, koelkasten en vriezers. Via Slimster.nl koop je online tegen de laagste prijs. Jouw nieuwe Candy magnetron kan de volgende dag al bij jou thuis bezorgd worden!
4 resultaten
Candy CMXW 30DS
Solo-magnetron , Aanrecht , 900 W
Candy CMXW 30DS
Geen reviews
€ 170,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron
Candy CMW20SMB
Solo-magnetron , Aanrecht , 700 W
Candy CMW20SMB
Geen reviews
€ 115,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron
Candy CMGA23TNDB/ST
Grill-magnetron , Aanrecht , 900 W
Candy CMGA23TNDB/ST
Geen reviews
€ 125,-
1 prijs
Aanrecht
Grill-magnetron
Candy CMXW20DW
Solo-magnetron , Aanrecht , 700 W
Candy CMXW20DW
Geen reviews
€ 126,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron

Candy magnetrons vergelijken

Wil je verschillende magnetrons van Candy met elkaar vergelijken? Dat kan! Via Slimster.nl bekijk en vergelijk je kwaliteitsmagnetrons van het Italiaanse Candy. Maak gebruik van ons filtermenu links in beeld en kies jouw zoekopties zelf uit. Ben je op zoek naar een model met bepaalde functies of afmetingen? Vul dit in het filtermenu in en je hebt jouw droommagnetron in no-time gevonden. Je kunt deze via onze aangesloten webshops eenvoudig online kopen! Slimster.nl; dat is kijken en vergelijken! Toch interesse in een ander merk? Geen probleem, via Slimster.nl kun je alle merken magnetrons vergelijken!

Voordelen Candy magnetrons

De magnetrons van Candy zijn uitgerust met veel handige voordelen. Om te beginnen zijn ze design technisch te verkrijgen in diverse kleurvarianten, zoals wit, naast zilver. Je kunt zowel gaan voor een vrijstaande Candy magnetron als voor een inbouw model. Daarnaast heeft Candy naast reguliere magnetrons ook combimagnetrons in het assortiment. Het moge duidelijk zijn: het Italiaanse merk is zeer veelzijdig.

Hiervoor krijg je modellen met diverse functies. Zo kun je gaan voor de reguliere Magnetron-functie, maar ook voor een Grill-functie en voor Hete Lucht. Op deze wijze kun je jouw maaltijd op een productspecifieke manier bereiden, zodat de smaak in jouw eten zo goed mogelijk bewaard blijft. Zo weet Candy de veelzijdigheid ook te behouden wat betreft de besturingssystemen van de modellen. De meeste apparaten van Candy beschikken over 6 vermogen niveaus. Dankzij een handige Timer-functie kun je eenvoudig en snel instellen wanneer jouw maaltijd klaar dient te zijn. Candy neemt jou het werk uit handen, zoals een merk voor huishoudelijke apparaten immers ook behoort te doen.

  • Diverse kleuren
  • Grill-functie
  • Oven-functie
  • 6 vermogen niveaus
  • Timer-functie
Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2024