ECG magnetrons vergelijken

ECG magnetrons

Op zoek naar een nieuwe magnetron voor jouw keuken? Of je nu een simpele solo magnetron zoekt of een inbouw magnetron met grillfunctie, het merk ECG verkoopt ze allemaal. Waarschijnlijk ben jij niet zo bekend met het Tsjechische merk ECG. In andere Europese landen staat ECG bekend vanwege hun betrouwbaarheid en lage prijzen. Bij Slimster kun je gemakkelijke alle ECG magnetrons vergelijken op kosten, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen je bij het vinden van de beste deal!

3 resultaten
ECG MTD 2390 VGSS
Grill-magnetron , Ingebouwd , 900 W
ECG MTD 2390 VGSS rechter voorkant
Geen reviews
€ 149,-
1 prijs
Ingebouwd
Grill-magnetron
ECG MTD 2071 SE
Solo-magnetron , Aanrecht , 700 W
ECG MTD 2071 SE rechter voorkant
Geen reviews
€ 94,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron
ECG MTD 231 S
Aanrecht , 800 W , 23 l
ECG MTD 231 S rechter voorkant
Geen reviews
€ 93,-
1 prijs
Aanrecht

Alle ECG magnetrons vergelijken

Voorkom spijt na je aankoop met Slimster. Bij ons kun je alle magnetrons vergelijken op prijzen en kenmerken die jij belangrijk vindt. Maak gebruik van ons filtermenu om alle ECG magnetrons te vergelijken, op bijvoorbeeld kleur, netto inhoud en maximaal vermogen (watt). Heb jij een magnetron van ECG gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Op de productpagina vind je een overzicht van alle prijzen en hier kun je direct de goedkoopste aanbieding selecteren. Dat is makkelijk besparen!

Benieuwd naar de beste magnetrons van 2024?
Beste magnetron

ECG magnetron kopen online

ECG, opgericht in 1996 en afkomstig uit Tsjechië, is een merk dat betaalbare magnetrons produceert. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare keukenapparatuur, die zowel efficiënt als gebruiksvriendelijk is. De magnetrons van ECG variëren van eenvoudige solo-modellen tot geavanceerde combimagnetrons met grill- en heteluchtfuncties. Dankzij hun focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft ECG een sterke reputatie opgebouwd als een merk dat betrouwbare en betaalbare magnetrons verkoopt voor elke keuken, zowel vrijstaand als inbouw.