Bauknecht magnetron kopen

Bauknecht magnetrons

Bauknecht is een bekend Duits merk voor huishoudelijke apparaten en de kans is dan ook groot dat je een apparaat van het bedrijf in huis hebt. Koelkasten, vaatwassers, wasdrogers; het merk produceert ze allemaal! Ben je echter al bekend met de hoge kwaliteit magnetrons van het merk? Sinds jaar en dag is het Duitse concern uiterst bedreven in de productie van goede magnetrons, die je op perfecte wijze kunnen helpen bij jouw dagelijks kookwerk. Bauknecht wil jou op een handige manier bijstaan in jouw werk en denk daarbij ook aan het milieu. Bauknecht: het perfecte merk voor al jouw keukenwerk! Bauknecht magnetrons koop je online via Slimster.nl. Wij bieden jou de beste aanbiedingen in samenwerking met onze webshops.

Soorten Bauknecht magnetrons: Bauknecht inbouw magnetrons | Bauknecht combimagnetrons

7 resultaten
Bauknecht MW 49 SL
Solo-magnetron , Aanrecht , 800 W
Bauknecht MW 49 SL
Geen reviews
€ 252,-
2 prijzen
Aanrecht
Solo-magnetron
Bauknecht MW 59 MB
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 800 W
Bauknecht MW 59 MB rechter bovenkant
Geen reviews
€ 282,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Bauknecht MW 427 SL
Grill-magnetron , Aanrecht , 800 W
Bauknecht MW 427 SL rechter voorkant
Geen reviews
€ 247,-
1 prijs
Aanrecht
Grill-magnetron
Bauknecht EMNK3 2138 IN
Solo-magnetron , Ingebouwd , 750 W
Bauknecht EMNK3 2138 IN
Geen reviews
€ 409,-
1 prijs
Ingebouwd
Solo-magnetron
Bauknecht MW 39 WSL
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 700 W
Bauknecht MW 39 WSL
Geen reviews
€ 222,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Bauknecht EMNK5 2238 ES
Solo-magnetron , Ingebouwd , 750 W
Bauknecht EMNK5 2238 ES
Geen reviews
€ 409,-
1 prijs
Ingebouwd
Solo-magnetron
Bauknecht MW 254 SM
Grill-magnetron , Boven het fornuis , 900 W
Bauknecht MW 254 SM rechter voorkant
Geen reviews
€ 194,-
1 prijs
Boven het fornuis
Grill-magnetron

Bauknecht magnetrons vergelijken

De verschillende magnetrons van Bauknecht vind je op deze pagina van Slimster.nl. Wij hebben voor jou een speciaal filtermenu, waar je jouw zoekvoorkeuren op kunt geven. Zoek je naar een magnetron met bepaalde afmetingen? Of ben je op zoek naar een model voorzien van Quick Start? Met de service van Slimster.nl vind je het snel! Na het bekijken en vergelijken van modellen kun je jouw droommagnetron eenvoudig en snel kopen via onze website. Slimster.nl maakt het gemakkelijker voor iedereen. Wil je alle merken magnetrons met elkaar vergelijken? Dat kan hier!

Voordelen Bauknecht magnetrons

Wanneer we het hebben over de magnetrons van Bauknecht, valt meteen op dat de functionaliteit van de modellen zo hoog is. De apparaten maken gebruik van Comfort Design, waarbij een modern design wordt gecombineerd met het hebben van veel handige functies. Zo zijn ze uitgerust met een CRISP-functie, die vanaf drie verschillende punten verwarmt. Hierbij zorgt de magnetron ervoor dat jouw maaltijden van boven bruin worden en knapperig van onderen. De modellen zijn er in RVS en Bauknecht maakt hiervoor gebruik van een Pro Touch-functie, waarbij jouw roestvrijstaal beter bestendig wordt gemaakt tegen externe invloeden als krassen en vingerafdrukken. Bovendien is jouw magnetron zo beter te reinigen.

Geniet daarnaast mee van Rapid Start, een functie waarmee je jouw bereidingsprogramma direct kunt starten (net als: Quick Start). Dankzij Rapid Defrost voeg je hier nog eens aan toe dat jouw magnetron bevroren producten zeer snel kan ontvriezen. Dankzij het push push-openingssysteem kun je de magnetron gemakkelijk en snel openen. Er zit bovendien een elektrische timer op de apparaten van Bauknecht, waardoor je altijd geniet van de modernste technieken wat betreft het instellen van jouw bereidingstijd. Dankzij een additionele stoom-functie, kun je met deze magnetrons ook nog eens perfect stomen. Bauknecht maakt maaltijden lekkerder.

  • CRISP-functie
  • Komfort Design
  • RVS Pro Touch
  • Rapid Start
  • Rapid Defrost
Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2024