Domo magnetron kopen

Domo magnetrons Domo is een Belgisch merk voor huishoudelijke apparaten en heeft veel funky magnetrons op de markt gebracht. Waar de meeste reguliere magnetrons gebruik maken van witte en zwarte tinten, kiest Domo eerder voor felpaars, felgroen of feloranje. Kortom: weer eens wat anders! De apparaten van Domo zijn bovendien van alle gemakken voorzien. Zo kun je er zowel mee verwarmen als ontdooien en zit er zelfs een handige grillfunctie in de machines gebouwd. Om het functiepakket helemaal compleet te maken, geniet je ook nog eens mee van de gemakken van Uitgestelde Start. Domo magnetrons koop je online via Slimster.nl! Wij hebben voor jou de laagste online prijzen van onze webshops. Geniet van dit voordeel!
4 resultaten
Domo DO2923 FMO 23L
Solo-magnetron , Aanrecht , 800 W
Domo DO2923 FMO 23L
Geen reviews
€ 109,-
3 prijzen
Aanrecht
Solo-magnetron
Domo DO2924
Solo-magnetron , Aanrecht , 800 W
Domo DO2924
Geen reviews
€ 122,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron
Domo DO23101
Solo-magnetron , Aanrecht , 1000 W
Domo DO23101
Geen reviews
€ 131,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron
Domo DO2925
Solo-magnetron , Aanrecht , 900 W
Domo DO2925
Geen reviews
€ 119,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron

Domo magnetrons vergelijken

De verschillende magnetrons van het Belgische Domo vergelijk je eenvoudig via Slimster.nl. Op deze pagina vind je ons totaalassortiment magnetrons van Domo. Ook is het mogelijk om alle magnetrons onderling te vergelijken op prijs, specificaties en levertijd. Wilt je jouw zoekvoorkeuren opgeven, zodat je gerichtere resultaten kunt krijgen? Geef dit aan in het filtermenu links in beeld. Zo kun je bijvoorbeeld opgeven dat je alleen naar modellen met bepaalde afmetingen wenst te zoeken. Heb je een keuze kunnen maken, dan kun je jouw magnetron online kopen via Slimster.nl tegen de laagste online prijs!

Voordelen Domo magnetrons

De meeste mensen kiezen voor Domo vanwege het speelse design. Waar magnetrons doorgaans gebruik maken van zakelijke kleurtinten als zwart, wit en RVS, kiest Domo voor een heel andere benadering. Zo kun je een felpaarse, -groene of –oranje magnetron kopen van dit Belgische merk. Jouw magnetron is dankzij Domo geen onzichtbaar onderdeel van jouw keuken, maar juist een stijlicoon.

Tegelijkertijd verliest het Belgische merk ook niet uit het oog waar het uit eindelijk om gaat: verwarmen. En verwarmen, dat kunnen de magnetrons van Domo als geen ander. Ze houden het hier bovendien niet bij, want dankzij de functionaliteit van Defrost kun je jouw producten ook eenvoudig ontdooien. Bovendien zit er een Quick Start-functie ingebouwd, waardoor je een bereidingsprogramma in no-time kunt laten plaatsvinden, zonder dat daar een voorverwarmingsproces voor nodig is. Een andere handigheid van Domo is dat je met de magnetrons ook kunt grillen. Zo kun je typische grillproducten ook bereiden met jouw magnetron.

Kies je voor één van de nieuwste modellen, dan kun je tevens gebruik maken van één van de 10 Auto Cooking Programs, met programma’s die toegespitst zijn op het bereiden van pizza’s, aardappelen, vlees, vis, groenten, drankjes, pasta, popcorn, cake of kip. Dankzij deze programma’s kun je de smaak van jouw voedsel beter intact houden, zodat iedere maaltijd beter zal smaken. Dankzij Uitgestelde Start kun je jouw bereidingsprogramma bovendien zo instellen dat deze in de toekomst begint.

  • In veel speelse kleuren
  • Quick Start
  • Grill, Ontdooi
  • 10 Auto Cooking Programs
  • Uitgestelde Start
Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2024