Indesit magnetron kopen

Indesit magnetrons

Indesit is een groot merk voor huishoudelijke apparaten dat continu weet op te vallen dankzij diens hoge kwaliteit producten. De magnetrons van het Italiaanse merken voldoen wat dat betreft perfect aan dit profiel, aangezien ze voorzien zijn van veel handige functies. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kinderbeveiliging en een Digitale Klok? De magnetrons van Indesit hebben een prachtig RVS-design en leveren de perfecte oplossingen voor iedere keuken. Ben je op zoek naar een magnetron met klasse, dan is Indesit dan ook een merk dat we zeer kunnen aanraden. Indesit biedt de consument ook combimagnetrons en ovens. Natuurlijk kun je ook deze modellen eenvoudig vergelijken via Slimster.nl. Indesit magnetrons koop je eenvoudig tegen de laagste online prijs via Slimster.nl. Wij hebben de scherpste aanbiedingen van onze aangesloten webshops voor jou geselecteerd!

Soorten Indesit magnetrons: Indesit inbouw magnetrons | Indesit combimagnetrons

4 resultaten
Indesit MWI 3445 BL
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
Indesit MWI 3445 BL
Geen reviews
€ 449,-
5 prijzen
Ingebouwd
Combinatiemagnetron
Indesit MWI 3445 IX
Grill-magnetron , Ingebouwd , 900 W
Indesit MWI 3445 IX
Geen reviews
€ 531,-
4 prijzen
Ingebouwd
Grill-magnetron
Indesit MWI 3211 IX
Indesit MWI 3211 IX
Geen reviews
€ 329,-
3 prijzen
Indesit MWI 3400 IX
Indesit MWI 3400 IX
Geen reviews
€ 624,-
1 prijs

Indesit magnetrons vergelijken

Op zoek naar een magnetron van Indesit? Je kunt de diverse modellen magnetrons eenvoudig met elkaar vergelijken door gebruik te maken van ons filtermenu. Hier geef je jouw voorkeuren op wat betreft de apparaten. De computer zoekt vervolgens de juiste modellen voor je uit, welke je op deze pagina in beeld zult zien verschijnen. Heb je een geschikt model gevonden, dan kun je deze online kopen via Slimster.nl! Wil je alle merken magnetrons met elkaar vergelijken op prijs en specificaties? Dat kan hier!

Voordelen Indesit magnetrons

De magnetrons van Indesit zijn stijlvol en zijn dan ook uitgerust met een prachtig RVS-uiterlijk. Dankzij de roestvrij stalen bekleding zijn de apparaten bovendien erg robuust en zullen krassen minder snel orde van de dag zijn. Je kunt kiezen voor veel verschillende magnetrons van dit grootse merk en ze het merk staat in voor een hoge functionaliteit van diens apparaten. Zo zijn ze voorzien van een Digitale Klok, zodat je altijd kunt weten hoever jouw programma is of gewoon hoe laat het is. Wanneer jouw programma klaar is, geeft de magnetron een seintje. Zo weet je direct wanneer je jouw eten op kunt dienen.

Bovendien maken de magnetrons gebruik van een timer tot maar liefst 60 minuten in de toekomst. Zo kun je instellen wanneer jouw maaltijd verwarmd dient te worden. Dankzij de functie Kinderbeveiliging, is een magnetron van Indesit bovendien geen gevaar voor jouw kinderen. Kinderbeveiliging werkt als een kinderslot en spelende kids zullen jouw magnetron dan ook niet open kunnen krijgen als je gebruik maakt van deze functionaliteit. Met de magnetrons van Indesit kun je bovendien niet alleen opwarmen, maar ook grillen en ontdooien. Indesit is er voor de kok die net iets meer wil halen uit zijn magnetron. Indesit is er voor jou.

  • RVS-modellen
  • Digitale Klok
  • Kinderbeveiliging
  • Timer (tot 60 minuten)
  • Opwarmen, grillen en ontdooien
Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2024