Indesit inbouw magnetron kopen

Indesit inbouw magnetrons Ben je op zoek naar een goede inbouw magnetron van Indesit? Op deze pagina vind je ons totaalassortiment. Het merk heeft naast gebruikelijke magnetrons en combimagnetrons ook de meest geavanceerde inbouwmodellen in het assortiment. Ze beschikken over handige functies als Kinderbeveiliging, Grill en Digitale Klok. Bovendien zijn de inbouwmodellen voorzien van de mooiste designs en maken ze gebruik van roestvrij staal (RVS) om ervoor te zorgen dat een kras op jouw magnetron verleden tijd is. Neem een kijkje in ons assortiment en vergelijk verschillende magnetrons van Indesit. Via Slimster.nl bestel je tegen de laagste online prijs. Wij hebben de goedkoopste webshops voor jou geselecteerd. Koop jouw Indesit inbouw magnetron online en profiteer!
2 resultaten

Indesit MWI 3445 IX

Grill-magnetron , Ingebouwd , 900 W
Indesit MWI 3445 IX
€ 479,-
Ingebouwd
Grill-magnetron

Indesit MWI 3445 BL

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
Indesit MWI 3445 BL
€ 469,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Indesit inbouw magnetrons vergelijken

Via Slimster.nl bekijk en vergelijk je zeer eenvoudig inbouw magnetrons van Indesit. Maak gebruik van ons handige filtermenu om snel een geschikt model te vinden voor jouw situatie. Hier kun je zelf aangeven wat voor jou belangrijk is als het gaat om een magnetron. Zijn dat bepaalde functies, zoals een Digitale Klok? Of ben je op zoek naar een model met bepaalde afmetingen? Geef deze en andere zaken aan in het filtermenu, waarna de apparaten die aan jouw zoekprofiel voldoen automatisch in beeld verschijnen. Je kunt ze online kopen via Slimster.nl! Je kunt er ook voor kiezen om de inbouwmagnetrons van alle merken te vergelijken! Vind jouw favoriete model en bestel tegen de scherpste prijs.

Voordelen Indesit inbouw magnetrons

De verschillende inbouw magnetrons van Indesit kunnen jou veel voordelen opleveren. Het grootste voordeel van de modellen van Indesit zit hem in de hoge functionaliteit. Waar gewone magnetrons slechts geschikt zijn voor opwarmen, combineert Indesit dit met handige functies voor grillen alsmede ontdooien. Hierdoor kun je meer diverse maaltijden bereiden met de magnetrons van dit merk. Bovendien kun je de smaak van jouw voedsel beter bewaren, omdat de magnetrons jou voorzien in veel verschillende programma’s voor de bereiding.

Ook beschikken de apparaten standaard over de functie Digitale Klok. Op een LED-scherm wordt aangegeven hoever jouw programma op dat moment is. Zo weet je dus precies hoelang het nog duurt voordat je jouw eten kunt opdienen. Een ander voordeel van deze digitale klok is dat je er te allen tijde de juiste tijd op af kunt lezen. Wanneer jouw maaltijd klaar is, geeft de magnetron een duidelijk signaal. Zo hoef je de tijd dus niet bij te gaan houden met een eigen stopwatch, aangezien Indesit je het werk uit de handen neemt.

De inbouw modellen van Indesit zijn daarnaast een lust voor het oog. Ze maken gebruik van RVS voor hun uiterlijk, waardoor het prachtige, moderne apparaten zijn. Dankzij RVS krijgen de apparaten ook een extra robuust tintje, waardoor een kras minder snel blijft zitten. Als de magnetron aangaat, brandt er een licht binnen, waardoor je altijd jouw maaltijd in de gaten kunt houden. Je kunt jouw apparaat bedienen door gebruik te maken van de toetsen alsmede de handige draaiknoppen. Indesit helpt jou met geavanceerde techniek.

  • Digitale Klok
  • LED-display
  • Opwarmen, ontdooien, grillen
  • RVS-modellen
  • Licht tijdens programma