Whirlpool inbouw magnetron kopen

Whirlpool inbouw magnetrons Het Amerikaanse Whirlpool heeft veel inbouwmagnetrons op de markt. In het kort kan worden gezegd over de modellen van dit Amerikaanse bedrijf dat ze van een hoge kwaliteit zijn. Whirlpool heeft namelijk zijn eigen innovatieve systemen bedacht, zoals 6th Sense en PerfectChef. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en heeft vele gedaanteveranderingen ondergaan tot het in 1950 diens definitieve naam Whirlpool kreeg. Het handige aan merken die al lange tijd bestaan is dat je er zeker van kunt zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Whirlpool kan zo innovatief zijn als het vandaag is dankzij zijn jarenlange ervaring. Koop je een inbouwmagnetron van dit merk, dan support je ook automatisch Whirlpools innovatieprojecten. Het merk spendeert namelijk altijd een groot bedrag aan productvernieuwing. Hierdoor blijft de toekomst voor Whirlpool rooskleurig en geniet je van perfecte inbouwmagnetrons!
11 resultaten

Whirlpool W7 MW461

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
Whirlpool W7 MW461
€ 677,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Whirlpool W7 MD440 NB

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 1000 W
Whirlpool W7 MD440 NB
€ 549,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Whirlpool AMW 4910/IX

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 750 W
Whirlpool AMW 4910/IX
€ 389,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Whirlpool AMW 9607/IX

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
Whirlpool AMW 9607/IX
€ 520,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Whirlpool AMW 440/IX

Solo-magnetron , Ingebouwd , 750 W
Whirlpool AMW 440/IX
€ 288,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Whirlpool W9 MD260 IXL

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 1000 W
Whirlpool W9 MD260 IXL voorkant
€ 639,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Whirlpool W6 MN840

Grill-magnetron , Ingebouwd , 750 W
Whirlpool W6 MN840
€ 649,-
Ingebouwd
Grill-magnetron

Whirlpool AMW 4900 IX

Solo-magnetron , Ingebouwd , 750 W
Whirlpool AMW 4900 IX voorkant
€ 267,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Whirlpool inbouw magnetrons vergelijken

Whirlpool inbouwmagnetrons vergelijk je op Slimster.nl. Op deze pagina zie je ons assortiment inbouwmagnetrons van dit Amerikaanse merk. Je kunt modellen selecteren om ze met elkaar te vergelijken. Wil je jouw zoekresultaten verscherpen, dan doe je dit door links in beeld het filtermenu in te vullen. Je krijgt nu nóg gerichtere zoekresultaten te zien. Als je jouw perfecte model gevonden hebt, kun je deze online kopen via Slimster.nl; gemakkelijk inbouwmagnetrons aanschaffen!

Voordelen Whirlpool inbouw magnetrons

Whirlpool inbouwmagnetrons zijn zo handig, omdat ze jou als consument vele oplossingen bieden voor in de keuken. Zo kun je tijd besparen en heb je meer plezier in het bereiden van jouw dagelijkse kost. Van Whirlpool is het belangrijke systeem van vandaag 6th Sense. Dankzij intelligente sensoren ervaar je een hoger gebruiksgemak. Dit komt doordat je jouw magnetron een stuk gemakkelijker kunt bedienen. Zien is geloven. Ook handig is de turbo hete lucht oven van Whirlpool. Hierbij kun je koken op twee niveaus, zonder dat er sprake zal zijn van geur- en smaakoverdrachten. PerfectChef is er daarnaast om jou te voorzien van de maximale ruimte die je nodig hebt voor het bereiden van jouw maaltijden. Wist je al dat Whirlpool inbouwmagnetrons over enorm veel bereidingsprogramma’s beschikken? Dit zijn er namelijk maar liefst 70! Zo bereid je jouw maaltijden altijd op de manier waarop dat het beste is voor de betreffende etenssoorten.

Dankzij de I-Timer kun je koken in alle eenvoud. De timer houdt bij hoever jouw gerecht al is, zodat je altijd op een perfecte manier kunt blijven koken. Dit wordt aangegeven in een luxe LCD-scherm. In de meeste combi-modellen zit bovendien een CRISP-functie, die vanaf drie verschillende punten verwarmt. Zo worden jouw gerechten bruin van boven en knapperig van onder. Sommige modellen zijn daarnaast ook voorzien van een hoog vermogen grill, zodat je perfecte knapperige gerechten kunt bereiden met een goudbruine bovenkant. Al met al klopt het wat ze zeggen: Whirlpool brengt kwaliteit in huis! Hieronder lees je nogmaals de belangrijkste voordelen van Whirlpool voor jouw inbouwmagnetrons:

  • 6th Sense: hoger gebruiksgemak
  • PerfectChef: maximale ruimte
  • I-Timer
  • CRISP-functie
  • LCD-scherm
cm
cm
cm
cm