Inbouw magnetron van 38 cm hoog kopen

Inbouw magnetrons van 38 cm hoog Een inbouw magnetron kun je gedeeltelijk of volledig wegwerken in de keuken. Zo kan de stijl van de keuken behouden blijven en zijn er geen vrijstaande apparaten die het uiterlijk van de keuken onderbreken. Een magnetron inbouwen is makkelijker dan het lijkt. Veel moderne keukens hebben al een ruimte voor een integreerbare magnetron, of wellicht heeft jouw keuken al een magnetron en wil je deze vervangen. In dat geval is het belangrijk om de nismaten te weten. Hoe groot is de ruimte precies waar de magnetron in geplaatst kan worden? De nismaten zijn erg belangrijk om een magnetron te kunnen vinden die precies in de nis geplaatst kan worden.
6 resultaten

Whirlpool W7 MD440 NB

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 1000 W
Whirlpool W7 MD440 NB
€ 549,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

ETNA SM225RVS

Solo-magnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA SM225RVS
€ 249,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Zanussi ZMSN6DX

Grill-magnetron , Ingebouwd , 700 W
Zanussi ZMSN6DX
€ 319,-
Ingebouwd
Grill-magnetron

Whirlpool W9 MD260 IXL

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 1000 W
Whirlpool W9 MD260 IXL voorkant
€ 639,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Electrolux LMS4253TMK

Grill-magnetron , Ingebouwd , 900 W
Electrolux LMS4253TMK voorkant
€ 398,-
Ingebouwd
Grill-magnetron

Electrolux LMS4253TMW

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
Electrolux LMS4253TMW voorkant
€ 401,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Magnetron met inbouwhoogte van 38 centimeter kopen

Bij Slimster.nl vind je altijd de perfecte magnetron voor de laagste prijs. Zoek je een 38 cm hoge magnetron? Op deze pagina vind je direct een overzicht van alle geschikte inbouw modellen. Via het filter links op de pagina kun je verder vergelijken. Per magnetron vind je direct een prijsoverzicht, waar je meteen de beste deal kunt vinden. Door de prijzen van alle webshops kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Standaard hoogtemaat 38 cm of 45 cm?

Bij een in te bouwen magnetron zijn er eigenlijk 2 standaard hoogtematen waar de meeste keukens in kunnen voorzien. Naast een hoogtemaat van 38 centimeter is een ander veel voorkomende hoogtemaat 45 centimeter. De inbouw modellen met een hoogte van 38 cm zijn vaak compacte modellen met een inhoud van 20 tot 30 liter. Modellen van 45 cm hoog zijn vaak wat ruimer, met een netto inhoud van 35 tot 55 liter. Weet je de hoogte? Dan kun je verder kijken. Op deze pagina vind je een overzicht van magnetrons van 38 cm hoog. Zodra je de nismaten weet kun je kijken naar de aanwezige functies en de kleur en stijl van de magnetron. Qua kleur heb je de keuze uit zilver, zwart of rvs. Het is aantrekkelijk om een kleur te kiezen die past in de stijl van de keuken, zodat de magnetron echt onderdeel van de totale keuken kan worden. Let op dat naast de nishoogte ook de breedte (vaak 60 centimeter) en diepte van belang is om een magnetron te kunnen integreren.
cm
cm
cm
cm