Pelgrim inbouw magnetron kopen

Pelgrim inbouw magnetrons Pelgrim is een Nederlands merk voor huishoudelijke apparaten, dat excelleert in diens veelzijdigheid. Zo heeft het merk vrijstaande magnetrons in het assortiment naast inbouwmodellen. Op deze pagina vind je alle inbouwmodellen van het Nederlandse merk. Ze kunnen je zowel helpen met verwarmen, ontdooien als koken! De apparaten zijn er zowel in RVS als in Pelgrim Jazz Matzwart. Met een vulinhoud van 20 tot en met maar liefst 55 liter zijn het machines die voor ieder huishouden geschikt kunnen zijn. Pelgrim vult dit aan met handige functies als een elektronische timer en een Kinderslot. Kwaliteit komt van dichtbij met Pelgrim. Wil je ook genieten van Nederlandse kwaliteit? Bestel dan direct jouw Pelgrim inbouw magnetron tegen de laagste online prijs! Slimster.nl heeft gegarandeerd de goedkoopste webshops voor jou geselecteerd!
0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Pelgrim inbouw magnetrons vergelijken

De verschillende inbouw magnetrons van Pelgrim bekijk en vergelijk je eenvoudig en snel via Slimster.nl. Hiervoor maak je gebruik van ons keuzemenu, welke je hier links in beeld ziet. Hier geef je zelf op wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot de magnetrons. Ga je het liefst voor een model met een elektronische timer? Heb je voorkeuren wat betreft de afmetingen? Deze en andere zaken geef je hier op, waarna de computer zoekt naar geschikte modellen voor jou. Online kopen? Dat kan via Slimster.nl! Tevens bieden wij je de mogelijkheid om alle inbouw magnetrons te vergelijken op prijs, specificaties en levertijd.

Voordelen Pelgrim inbouw magnetrons

Pelgrim is veelzijdig en een groot voordeel aan dit merk is dan ook dat je de keuze hebt uit veel verschillende modellen. Van de inbouwmagnetrons kan in zijn algemeenheid worden gezegd dat ze voorzien zijn van veel handige functies. Wat dacht je van een handig Kinderslot? Jouw kinderen vormen op deze wijze geen bedreiging meer voor jouw maaltijd en voor zichzelf.

Bovendien maken de machines gebruik van automatische ontdooiprogramma’s met gewichtsinstellingen. Zo kun je bevroren producten op een productspecifieke manier laten ontdooien. Jouw maaltijd wordt van iedere kant goed verwarmd, dankzij de glazen draaiplateaus waar dit merk gebruik van maakt. Met behulp van de elektronische timer kun je tot maar liefst 30 minuten een programma instellen, waarna het apparaat zichzelf direct weer uitschakelt. Zo levert Pelgrim niet alleen een hoge functionaliteit, maar ook een stuk veiligheid.

De modellen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) en maken gebruik van toetsenbediening en een LED-scherm. As jouw programma draait, zal de magnetron van binnen een licht laten branden. Zo kun je jouw maaltijd altijd bekijken terwijl deze wordt bereid. Op deze manier houd je het overzicht, terwijl pelgrim de klus klaart.

  • Automatische ontdooiprogramma’s
  • Glazen draaiplateau
  • RVS-modellen
  • Kinderslot
  • Elektronische Timer
cm
cm
cm
cm