Bauknecht inbouw magnetron kopen

Bauknecht inbouw magnetrons

Het Duitse Bauknecht heeft veel verschillende geavanceerde magnetrons op de markt, waarvan de meeste modellen vallen onder de categorie ‘inbouw’. Oftewel: modellen die je ergens in kunt bouwen, zodat ze perfect integreren met jouw keuken. Het merk voorziet jou in energiezuinige modellen voorzien van vele handige functies. Wat voor functies? Rapid Defrost, Rapid Start, een Pro Touch RVS-systeem en een push push-openingssysteem. Need we to say more? Bauknecht is een merk dat al meegaat sinds 1919, en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan binnen de markt voor inbouw magnetrons. Een keuze voor Bauknecht is dan ook een keuze voor Hoogstaande kwaliteit! Deze kwaliteit is ook aanwezig in de combi-magnetrons van Bauknecht. Een Bauknecht inbouw magnetron aanschaffen is erg eenvoudig via Slimster.nl. Hier koop je online jouw nieuwe magnetron en deze wordt bij jou thuis afgeleverd en aangesloten door een vakman van onze aangesloten webshops!

2 resultaten
Bauknecht EMNK5 2238 ES
Solo-magnetron , Ingebouwd , 750 W
Bauknecht EMNK5 2238 ES
Geen reviews
€ 409,-
1 prijs
Ingebouwd
Solo-magnetron
Bauknecht EMNK3 2138 IN
Solo-magnetron , Ingebouwd , 750 W
Bauknecht EMNK3 2138 IN
Geen reviews
€ 409,-
1 prijs
Ingebouwd
Solo-magnetron

Bauknecht inbouw magnetrons vergelijken

De verschillende inbouw magnetrons van Bauknecht vind je op Slimster.nl Wij hebben op deze pagina ons totaalassortiment magnetrons van Bauknecht staan. Je kunt gebruik maken van ons filtermenu om zo de beste modellen voor jouw situatie te kunnen vinden. De geschikte modellen komen hier vervolgens allemaal in beeld te staan, waarna je ze kunt bekijken en vergelijken. Heb je een ideaal model gevonden? Dan kun je deze online kopen via Slimster.nl Het werkt net als in de winkel, maar het grote verschil is dat je de deur niet meer uit hoeft! Slimster.nl; daar vind je het wel! Je kunt ook andere merken inbouw magnetrons vergelijken via Slimster.nl

Voordelen Bauknecht inbouw magnetrons

Inbouw magnetrons van Bauknecht vind je op Slimster.nl De apparaten leveren jou de meest handige functies op, zoals Rapid Start. Dankzij deze functie kun je een programma in een oogwenk laten beginnen, waarbij deze direct op temperatuur is. Ook maken veel van de apparaten van Bauknecht gebruik van Rapid Defrost. Dankzij deze functionaliteit kun je bevroren producten in no-time laten ontdooien. Bauknecht zorgt ervoor dat er geen tijd verloren gaat in de keuken, zodat je sneller kunt genieten van jouw maaltijden.

De RVS-modellen van Bauknecht zijn daarnaast uitgerust met een handig Pro Touch-systeem. Het probleem bij veel magnetrons is dat ze na verloop van tijd een minder mooi uiterlijk krijgen, vanwege de aanwezigheid van kleine beschadigingen. Het roestvrij staal van Bauknecht is echter uitgerust met de best mogelijke bescherming tegen krassen en vingerdrukken. Tegelijkertijd zijn de magnetrons wel gemakkelijk te openen. Maak gebruik van het push push-systeem en open jouw magnetron in een oogwenk. Een andere handige functionaliteit van de magnetrons van Bauknecht is dat ze uitgerust zijn met een CRISP-functie. Deze functie zorgt ervoor dat jouw maaltijden op drie verschillende punten worden verwarmd. Jouw voedsel wordt op deze manier bruin van boven en knapperig van onderen.

Veel van de inbouw-modellen van Bauknecht zijn niet alleen uitgerust met een handige magnetron-stand, maar ze helpen jou ook nog eens perfect wat betreft jouw stoom-programma’s. Wil je een maaltijd stomen om een ander effect te krijgen, ook dat is mogelijk met een magnetron van Bauknecht!

  • CRISP-functie
  • Rapid Start
  • Rapid Defrost
  • Pro Touch RVS
  • Push push