Samsung inbouw magnetron kopen

Samsung inbouw magnetrons Samsung is één van de bekendere merken op de markt voor de huishoudelijke apparaten. Je kunt van dit merk zowel hoge kwaliteit koelkasten, wasdrogers als vaatwassers kopen, maar ook: magnetrons. Op deze pagina vind je ons assortiment inbouw magnetrons van dit Zuid-Koreaanse merk. De modellen staan bekend om hun hoge functionaliteit. Met behulp van gemakkelijk te gebruiken toetsen en een draaiknop kun je eenvoudig de meest handige programma’s instellen. De bediening is zo handig, omdat deze valt onder de principes van Easytronic. Je geniet mee van meer dan 20 vooraf ingestelde kookstanden met Samsung, waardoor jouw eten op een perfecte manier wordt bereid. Wil je een Samsung inbouw magnetron kopen? Doe dit dan eenvoudig via Slimster.nl. Wij hebben gegarandeerd de laagste online prijs voor jou geselecteerd!
3 resultaten

Samsung MS22M8054AK

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 850 W
Samsung MS22M8054AK
€ 299,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Samsung NQ50K5137KB

Solo-magnetron , Ingebouwd , 900 W
Samsung NQ50K5137KB voorkant
€ 499,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Samsung inbouw magnetrons vergelijken

Wil je Samsung inbouw magnetrons vergelijken? Dat kan bij Slimster.nl. Je kunt in het filtermenu links in beeld jouw zoekopties opgeven, waarna de computer voor jou de juiste modellen zal vinden. Geef in het filtermenu bijvoorbeeld op wat de gewenste afmetingen zijn van jouw magnetron of wat jouw voorkeursfuncties zijn. Wil je jouw inbouw magnetron online kopen? Doe dat via Slimster.nl! Je kunt onze handige vergelijkingspagina ook gebruiken om alle merken inbouwmagnetrons onderling te vergelijken op prijs, specificaties en levertijd!

Voordelen Samsung inbouw magnetrons

De inbouw magnetrons van Samsung zijn voorzien van een zeer stijlvol design, waarbij het merk gebruik maakt van zwart naast RVS-materiaal. Het roestvrij staal zorgt er bovendien voor dat de apparaten zeer robuust zijn. Je kunt kiezen voor een apparaat met een golfvormig design met een bijpassend handvat. Het display is kristalblauw en de keuzeknop van de apparaten is dan weer zilver. Op deze wijze weet Samsung met diens inbouw magnetrons te zorgen voor eigentijdse designs, die niet misstaan in de moderne keuken.

Dankzij de keramische binnenwanden zorgen de magnetrons van Samsung er bovendien voor dat jouw eten op een extra hygiënische manier kan worden bereid. Viezigheid heeft dan ook geen kans met de magnetrons van Samsung. Samsung maakt bovendien gebruik vaan een Triple Distribution-systeem, waarbij al jouw voedsel, van warme melk tot pizza, vanaf drie punten wordt verwarmd. Op deze manier kan de magnetron jouw eten op een betere manier bereiden, waardoor er zoveel mogelijk vitaminen en mineralen bewaard kunnen blijven. Dankzij de Power Defrost-functie kun je maaltijden die uit de vriezer komen eenvoudig ontdooien. Ook kun je ervoor kiezen om te koken met stoom of te gaan voor een grill-programma.

Om jouw magnetron extra veilig te maken, maakt Samsung dikwijls gebruik van een Kinderslot. Spelende kinderen kunnen jouw magnetron op deze wijze niet meer per ongeluk openmaken, waardoor ze geen gevaar voor zichzelf vormen in jouw keuken. Sommige modellen maken daarnaast gebruik van een One Touch-sensor, waarmee je alle maaltijden met één knop kunt bereiden: dat is pas gemak!

  • Keramische bovenwand
  • Prachtige designs
  • Triple Distribution
  • Power Defrost
  • One Touch-sensor