Siemens inbouw magnetron kopen

Siemens inbouw magnetrons In bekende speler in de markt voor inbouwmagnetrons is het Duitse Siemens. De magnetrons van Siemens zijn modern en het merk richt zich dan ook op de toekomst. Een magnetron van dit Duitse merk is over 10 jaar nog steeds een lust voor het oog. Siemens is als merk begonnen in 1847 en heeft hierdoor veel ervaring opgebouwd in de markt voor huishoudelijke apparaten. Het merk gebruikt deze ervaring om innovatieve oplossingen te bieden voor het werk in jouw huishouden. Wanneer we inzoomen op de inbouwmagnetrons, kan in het algemeen worden gesteld dat je geniet van handige functies. Denk hierbij aan Ecoclean, een handige Memory-functie en cookControl: meer dan 70 handige, overzichtelijke programma’s. Met Siemens bereid je altijd de perfecte maaltijd!
12 resultaten

Siemens BE555LMS0

Grill-magnetron , Ingebouwd , 900 W
Siemens BE555LMS0
€ 419,-
Ingebouwd
Grill-magnetron

Siemens BF550LMR0

Solo-magnetron , Ingebouwd , 900 W
Siemens BF550LMR0
€ 359,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Siemens BF555LMS0

Solo-magnetron , Ingebouwd , 900 W
Siemens BF555LMS0
€ 385,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Siemens BF525LMS0

Solo-magnetron , Ingebouwd , 800 W
Siemens BF525LMS0
€ 339,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Siemens CO565AGS0

Grill-magnetron , Ingebouwd , 1000 W
Siemens CO565AGS0
€ 919,-
Ingebouwd
Grill-magnetron

Siemens BF525LMW0

Solo-magnetron , Ingebouwd , 800 W
Siemens BF525LMW0
€ 432,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Siemens BF634LGW1

Solo-magnetron , Ingebouwd , 900 W
Siemens BF634LGW1
€ 622,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Siemens inbouw magnetrons vergelijken

Op deze pagina vind je het gehele assortiment Siemens inbouwmagnetrons. Ben je op zoek naar een perfect model voor jouw huishouden, dan nodigen we je uit om gebruik te maken van ons overzichtelijke filtermenu. Vul jouw voorkeuren hier in (denk aan: prijsklasse, afmetingen, kleur etc.), zodat je gerichtere zoekresultaten krijgt. Vergelijk verschillende modellen door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je kunt ook apparaten apart uitlichten door op de afbeelding te klikken. Wanneer je de perfecte inbouwmagnetron hebt gevonden, kun je deze direct online aanschaffen via Slimster.nl. Een magnetron koop je met enkele klikken op de muis!

Voordelen Siemens inbouw magnetrons

Siemens biedt jou een groot palet aan handige functies. Slimster.nl geeft jou een overzichtelijke samenvatting van de belangrijkste functies van Siemens inbouwmagnetrons. We beginnen met lightControl, een bedieningsvorm waarbij de druktoetsen op logische wijze worden gerangschikt van links naar rechts. CookControl is er daarnaast voor de absolute kookfreaks. Met dit handige programma geniet je namelijk van maar liefst 70 unieke bereidingsprogramma’s. De inbouwmagnetrons van Siemens maken tevens gebruik van pyrolytische zelfreiniging. De inbouwmagnetron reinigt zichzelf en dat bespaart jou weer het nodige werk!

EcoClean is een andere voordelige functie van Siemens. Dit is een bijzondere poreuze achterwand, waardoor vuil geobserveerd wordt en snel wordt afgebroken. Dankzij de elektronische klok die standaard op de inbouwmodellen zit, weet je altijd hoe ver jouw programma is. Daarnaast heb je automatisch altijd de juiste tijd in de keuken, want er zit ook direct een klok ingebouwd. De inbouwmodellen zijn er als solo-magnetrons, maar ook als combi-magnetrons. Zo houd je altijd de keuze in eigen handen! Lees hieronder nogmaals de belangrijkste voordelen van inbouwmagnetrons van Siemens:

  • LightControl: handige bedieningsvorm
  • CookControl: 70 unieke programma’s
  • Pyrolytische zelfreiniging
  • EcoClean
  • Elektronische klok
cm
cm
cm
cm