ETNA inbouw magnetron kopen

ETNA inbouw magnetrons ETNA is een Nederlands merk voor huishoudelijke apparaten en het merk heeft veel handige magnetrons op de markt gebracht. Ben je op zoek naar een magnetron of een combimagnetron? Dan kan dit merk jou perfect van dienst zijn. Op deze pagina vind je alle inbouwmagnetrons van dit bedrijf. De modellen excelleren in eenvoud, wat betekent dat ze zeer simpel in elkaar zitten, maar je desondanks voorzien van veel handige functies. Denk hierbij aan functionaliteiten als Snelstart, een Digitale Timer en bijvoorbeeld 8 unieke programma’s. Met de inbouw magnetrons van ETNA kies je voor kwaliteit. Slimster.nl heeft alle online aanbiedingen voor je op rijtje gezet. Hierdoor kun je eenvoudig een Etna inbouw magnetron bestellen voor de laagste online prijs. Vandaag bestellen betekent dat je jouw nieuwe magnetron morgen in huis kunt hebben!
7 resultaten
ETNA CM244ZT
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 3350 W
ETNA CM244ZT
5,0
1 review
€ 549,-
10 prijzen
Ingebouwd
Combinatiemagnetron
ETNA CM244RVS
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM244RVS
7,0
1 review
€ 576,-
9 prijzen
Ingebouwd
Combinatiemagnetron
ETNA CM644Ti
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM644Ti
9,0
43 reviews
€ 544,-
9 prijzen
Ingebouwd
Combinatiemagnetron
ETNA A2132HRVS
Ingebouwd , 1000 W , 32 l
ETNA A2132HRVS
8,6
99 reviews
€ 339,-
7 prijzen
Ingebouwd
ETNA CM444RVS
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM444RVS
9,4
3 reviews
€ 584,-
7 prijzen
Ingebouwd
Combinatiemagnetron
ETNA SM225RVS
Solo-magnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA SM225RVS
8,7
15 reviews
€ 249,-
4 prijzen
Ingebouwd
Solo-magnetron
ETNA CM125HRVS
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM125HRVS
7,0
1 review
€ 273,-
3 prijzen
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Etna inbouw magnetrons vergelijken

De inbouw magnetrons van ETNA bekijk en vergelijk je eenvoudig via Slimster.nl. Maak gebruik van ons handige keuzemenu om gerichter te zoeken. Zoek je een model met bepaalde functies of afmetingen? Dan kun je dit hier zelf eenvoudig aangeven. Ben je op zoek naar een magnetron binnen een bepaalde prijsklasse, dan geldt hiervoor hetzelfde. Je kunt jouw inbouw magnetron vervolgens gemakkelijk en snel online kopen via Slimster.nl! Wil je toch nog andere merken inbouw magnetrons vergelijken? Ook dat kan eenvoudig via Slimster.nl

Voordelen ETNA inbouw magnetrons

ETNA bestaat al ruim 150 jaar en het merk heeft al die tijd oer-Nederlandse degelijkheid op de markt weten te brengen. ETNA werkt vanuit Duiven en weet het voor elkaar te krijgen om vanuit deze kleine plaats de meest geavanceerde magnetrons op de markt te brengen. In het geval van de inbouwmodellen van ETNA kun je zowel gaan voor een model dat geschikt is voor de onderbouw als voor één die geschikt is voor de inbouw in een kast. Ze werken met een inbouw-frame, waardoor je jouw ETNA inbouw magnetrons zeer gemakkelijk kunt plaatsen.

Een groot voordeel van ETNA is dat het merk betaalbare kwaliteit levert. De magnetrons zijn relatief gezien vrij goedkoop en je krijgt er veel voor terug. De kwaliteit zien we onder meer terug in de hoge functionaliteit van de magnetrons van ETNA. Zo maken ze gebruik van een functie als Snelstart. Dankzij deze functie kun je zeer gemakkelijk jouw magnetron programma laten beginnen, zonder dat deze eerst dient voorverwarmd te worden. Met de Digitale Timer kies je bovendien voor een systeem waarmee je kunt instellen wanneer jouw magnetronprogramma dient te beginnen. Zo kies je zelf uit wanneer de magnetron jouw eten bereidt: dat is handig!

Dankzij het ingebouwde draaiplateau wordt jouw maaltijd van iedere kant op gelijke wijze verwarmd. Doordat jouw maaltijd bovendien draait, zal deze ook minder snel aanbranden. Dit verbetert de veiligheid van jouw magnetron. ETNA heeft echter nog iets anders gedaan om de veiligheid van diens inbouw modellen extra te verhogen. Zo zit er namelijk standaard een Kinderslot op de inbouw magnetrons. Spelende kinderen vormen nu geen bedreiging meer voor de magnetrons, aangezien de kinderen de magnetrons niet meer kunnen bedienen.

De inbouw modellen van ETNA zijn bovendien gemakkelijk te besturen. Maak hiervoor gebruik van de toetsen en de draaiknoppen. Op het LED-display zie je vervolgens hoe lang jouw programma er nog over zal doen en hoe laat het is. Wanneer de maaltijd wordt verwarmd, zal er een licht schijnen in de magnetrons, zodat je goed kunt blijven zien hoe jouw maaltijd eraan toe is. Mocht je het verkeerde programma hebben gekozen, dan kun je dit zo snel ontdekken en veranderen. ETNA zorgt ervoor dat de veiligheid zo hoog mogelijk is!

  • Snelstart
  • LED-display
  • Kinderslot
  • Digitale Timer
  • Verlichting