ETNA inbouw magnetron kopen

7 resultaten

ETNA CM350ZT

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM350ZT
€ 599,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

ETNA CM244ZT

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 3350 W
ETNA CM244ZT
€ 499,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

ETNA CM444RVS

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM444RVS
€ 545,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

ETNA CM244RVS

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM244RVS
7.0
1 review
€ 520,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

ETNA A2132HRVS

Ingebouwd , 1000 W , 32 l
ETNA A2132HRVS
€ 349,-
Ingebouwd

ETNA CM125HRVS

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM125HRVS
7.0
1 review
€ 299,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

ETNA SM225RVS

Solo-magnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA SM225RVS
€ 279,-
Ingebouwd
Solo-magnetron

Etna inbouw magnetrons vergelijken

De inbouw magnetrons van ETNA bekijk en vergelijk je eenvoudig via Slimster.nl. Maak gebruik van ons handige keuzemenu om gerichter te zoeken. Zoek je een model met bepaalde functies of afmetingen? Dan kun je dit hier zelf eenvoudig aangeven. Ben je op zoek naar een magnetron binnen een bepaalde prijsklasse, dan geldt hiervoor hetzelfde. Je kunt jouw inbouw magnetron vervolgens gemakkelijk en snel online kopen via Slimster.nl! Wil je toch nog andere merken inbouw magnetrons vergelijken? Ook dat kan eenvoudig via Slimster.nl

Voordelen ETNA inbouw magnetrons

ETNA bestaat al ruim 150 jaar en het merk heeft al die tijd oer-Nederlandse degelijkheid op de markt weten te brengen. ETNA werkt vanuit Duiven en weet het voor elkaar te krijgen om vanuit deze kleine plaats de meest geavanceerde magnetrons op de markt te brengen. In het geval van de inbouwmodellen van ETNA kun je zowel gaan voor een model dat geschikt is voor de onderbouw als voor één die geschikt is voor de inbouw in een kast. Ze werken met een inbouw-frame, waardoor je jouw ETNA inbouw magnetrons zeer gemakkelijk kunt plaatsen.

Een groot voordeel van ETNA is dat het merk betaalbare kwaliteit levert. De magnetrons zijn relatief gezien vrij goedkoop en je krijgt er veel voor terug. De kwaliteit zien we onder meer terug in de hoge functionaliteit van de magnetrons van ETNA. Zo maken ze gebruik van een functie als Snelstart. Dankzij deze functie kun je zeer gemakkelijk jouw magnetron programma laten beginnen, zonder dat deze eerst dient voorverwarmd te worden. Met de Digitale Timer kies je bovendien voor een systeem waarmee je kunt instellen wanneer jouw magnetronprogramma dient te beginnen. Zo kies je zelf uit wanneer de magnetron jouw eten bereidt: dat is handig!

Dankzij het ingebouwde draaiplateau wordt jouw maaltijd van iedere kant op gelijke wijze verwarmd. Doordat jouw maaltijd bovendien draait, zal deze ook minder snel aanbranden. Dit verbetert de veiligheid van jouw magnetron. ETNA heeft echter nog iets anders gedaan om de veiligheid van diens inbouw modellen extra te verhogen. Zo zit er namelijk standaard een Kinderslot op de inbouw magnetrons. Spelende kinderen vormen nu geen bedreiging meer voor de magnetrons, aangezien de kinderen de magnetrons niet meer kunnen bedienen.

De inbouw modellen van ETNA zijn bovendien gemakkelijk te besturen. Maak hiervoor gebruik van de toetsen en de draaiknoppen. Op het LED-display zie je vervolgens hoe lang jouw programma er nog over zal doen en hoe laat het is. Wanneer de maaltijd wordt verwarmd, zal er een licht schijnen in de magnetrons, zodat je goed kunt blijven zien hoe jouw maaltijd eraan toe is. Mocht je het verkeerde programma hebben gekozen, dan kun je dit zo snel ontdekken en veranderen. ETNA zorgt ervoor dat de veiligheid zo hoog mogelijk is!

  • Snelstart
  • LED-display
  • Kinderslot
  • Digitale Timer
  • Verlichting