CASO magnetron kopen

CASO magnetrons Ben je op zoek naar een goed merk voor jouw magnetrons? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van het Duitse merk CASO. Dit merk kan je namelijk zowel helpen met jouw magnetrons als met combimagnetrons. Het merk produceert zowel vrijstaande als inbouw-apparatuur en doet dit naar de hoogste standaarden. CASO werkt met veel internationale bedrijven samen om jou producten te kunnen leveren die jouw maaltijden op een perfecte wijze voor je bereiden. De magnetrons voorzien je dan ook in de handigste gemakken, zoals 14 automatische programma’s en een Digitale Klok. CASO is een kwaliteitsmerk en dat mag best gezegd worden! Je kunt eenvoudig CASO magnetrons online kopen via Slimster.nl. Wij hebben voor jou de goedkoopste webshops geselecteerd!

Soorten CASO magnetrons: CASO combimagnetrons

8 resultaten

Caso MCG 25

Aanrecht , 900 W , 25 l
Caso MCG 25
€ 185,-
Aanrecht

Caso M20 EASY

Aanrecht , 700 W , 20 l
Caso M20 EASY
€ 105,-
Aanrecht

Caso HCMG 25

Aanrecht , 900 W , 25 l
Caso HCMG 25
€ 228,-
Aanrecht

Caso TO 26 SilverStyle

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 26 l
Caso TO 26 SilverStyle
€ 166,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Caso MIG 25 Ceramic

Grill-magnetron , Aanrecht , 25 l
Caso MIG 25 Ceramic
€ 242,-
Aanrecht
Grill-magnetron

Caso EMCG32

Ingebouwd , 1000 W , 32 l
Caso EMCG32 inbouw
€ 373,-
Ingebouwd

Caso MCG 25

Grill-magnetron , Aanrecht , 900 W
Caso MCG 25
€ 217,-
Aanrecht
Grill-magnetron

CASO magnetrons vergelijken

Op Slimster.nl vind je ons totaalassortiment magnetrons van het Duitse CASO. Je kunt deze machines eenvoudig met elkaar vergelijken door gebruik te maken van ons filtermenu. Vul hier in welke producteigenschappen voor jou belangrijk zijn en de computer filtert de juiste magnetrons er voor jou uit. Dankzij Slimster.nl kun je online magnetrons bekijken en vergelijken, waarna je ze direct kunt bestellen. Vandaag bestelt, is morgen in huis. Wil je alle merken magnetrons met elkaar vergelijken? Dat kan hier!

Voordelen CASO magnetrons

Van CASO zijn er veel apparaten op de markt, maar de productgroep ‘magnetrons’ is er absoluut één om over naar huis te schrijven. Het zijn zilveren modellen die voorzien zijn van veel handige functies, waardoor jouw eten op de beste manier bereid kan worden. Zo hebben de apparaten 14 automatische programma’s, waaronder tevens 8 kookprogramma’s. Dankzij deze veelzijdigheid aan kookopties, kun je jouw maaltijden op een productspecifieke manier bereiden. Zo blijft de smaak van jouw eten beter intact. De CASO magnetrons hebben daarnaast een glazen plateau, waar je jouw te bereiden maaltijd op kunt zetten, zodat deze rondgedraaid kan worden en van iedere kant verwarmd wordt.

De magnetrons zijn voorzien van een RVS-design, wat je direct terugziet aan de buitenkant van de machines. Het zorgt voor een moderne tint, maar ook voor extra stevigheid van de apparaten. Je kunt tevens altijd zien hoever jouw programma op dit moment is, omdat de magnetron van binnen verlicht wordt. Dankzij de Digitale Klok en de ingebouwde Timer krijg je tevens een apparaat waarbij je kunt instellen wanneer jouw programma klaar dient te zijn. Zo zie je altijd hoever dit programma is. Je kunt ervoor kiezen om het geluid aan te houden, zodat je een signaal krijgt als jouw maaltijd af is, maar ook kun je het geluid uitzetten.

  • 14 automatische programma’s
  • RVS-design
  • Digitale Klok
  • Digitale Timer met eindsignaal
  • Sound-knop
Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2023