CASO combimagnetron kopen

CASO combimagnetrons

CASO is een bekend Duits bedrijf voor elektrische en huishoudelijke apparaten. Het Duitse merk kan jou van dienst zijn met diverse keukenproducten. Het levert zowel vrijstaande als inbouw-combimagnetrons, maar staat ook bekend om de stijlvolle kookplaten. Het heeft als doel aan te sluiten bij de eisen van de moderne kok. Het merk werkt daarom samen met veel internationale topbedrijven, zodat het zijn innovatieve visie kan omzetten in handige culinaire producten, die iedereen kan gebruiken! De kwalitatief hoogstaande combimagnetrons van Caso zijn zowel stijlvol als functioneel. Ze voorzien jou met gemakkelijk schoon te maken roestvrijstalen ontwerpen, diverse kookprogramma’s en diverse handige functies.

Soorten CASO magnetrons: CASO combimagnetrons

5 resultaten
Caso MG 25
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 900 W
Caso MG 25
Geen reviews
€ 176,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Caso MG 20
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 700 W
Caso MG 20
Geen reviews
€ 136,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Caso TO 26 SilverStyle
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 26 l
Caso TO 26 SilverStyle
Geen reviews
€ 166,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Caso TO 20
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 20 l
Caso TO 20
Geen reviews
€ 148,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Caso MCG 30
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 900 W
Caso MCG 30 voorkant
Geen reviews
€ 239,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Caso combimagnetrons vergelijken

Op Slimster.nl vergelijk je verschillende magnetrons van Caso met elkaar. Op deze pagina zie je ons assortiment Caso combimagnetrons. Je kunt verschillende modellen bekijken en vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Links in beeld staat ons zeer handige filtermenu. Indien je hierin opgeeft waar jij precies naar zoekt, kunnen wij jou helpen met extra gerichte zoekresultaten. Dankzij ons innovatieve systeem is het niet meer nodig om naar een speciaalzaak te gaan voor de aanschaf van jouw combimagnetron. Bekijken en vergelijken kan je gemakkelijk thuis op de computer of laptop doen, dankzij Slimster.nl!

Voordelen Caso combimagnetrons

Caso combimagnetrons leveren jou handige oplossingen voor jouw dagelijks werk. Om te beginnen maken ze gebruik van een luxe, glazen draaiplateau, waar jij veel plezier van gaat hebben. Deze is zeer gemakkelijk schoon te maken in de was. Dankzij de digitale klok weet je daarnaast precies hoever jouw programma is. Van binnen wordt de combimagnetron verlicht, waardoor je een goed overzicht houdt van de staat van jouw maaltijd. Caso is bovendien een zeer goedkoop merk, waardoor jij voor een lage prijs al een geweldige machine in huis haalt. Zo beschikken de combimagnetrons standaard over 10 of meer verschillende verwarmprogramma’s, zodat je verschillende maaltijden op een andere wijze kunt bereiden.

Omdat de combimagnetrons van Caso van roestvrij staal (RVS) zijn, zullen ze met de loop van de tijd niet gaan roesten, waardoor je er veel langer plezier van kunt hebben. Bovendien kan je RVS vrij gemakkelijk schoonmaken. Zo sla je twee vliegen in één klap! Andere voordelen zijn de voorverwarmfunctie, waardoor je de machine alvast kunt verwarmen voordat je begint met koken, en de grote inhoud van de apparaten. Die kan soms, in bijvoorbeeld het geval van de MCG25, wel 25 netto-liter zijn. Wil jij alle voordelen nog eens overzichtelijk onder elkaar zien staan? Kijk dan naar de belangrijkste voordelen van combimagnetrons van Caso:

  • Digitale klok
  • Luxe, glazen draaiplateau
  • 10 of meer programma’s
  • RVS-modellen
  • Voorverwarmfunctie
  • Er past veel in
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024