CASO combimagnetron kopen

Soorten CASO magnetrons: CASO combimagnetrons

6 resultaten

Caso TO 26 SilverStyle

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 26 l
Caso TO 26 SilverStyle
€ 147,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Caso BMCG 25

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 900 W
Caso BMCG 25
€ 185,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Caso MG 20

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 700 W
Caso MG 20
€ 138,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Caso BMG 20

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 800 W
Caso BMG 20
€ 161,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Caso MCG 30

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 900 W
Caso MCG 30 voorkant
€ 239,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Caso TO 26 Classic

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 1650 W
Caso TO 26 Classic
€ 160,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Caso combimagnetrons vergelijken

Op Slimster.nl vergelijk je verschillende magnetrons van Caso met elkaar. Op deze pagina zie je ons assortiment Caso combimagnetrons. Je kunt verschillende modellen bekijken en vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Links in beeld staat ons zeer handige filtermenu. Indien je hierin opgeeft waar jij precies naar zoekt, kunnen wij jou helpen met extra gerichte zoekresultaten. Dankzij ons innovatieve systeem is het niet meer nodig om naar een speciaalzaak te gaan voor de aanschaf van jouw combimagnetron. Bekijken en vergelijken kan je gemakkelijk thuis op de computer of laptop doen, dankzij Slimster.nl!

Voordelen Caso combimagnetrons

Caso combimagnetrons leveren jou handige oplossingen voor jouw dagelijks werk. Om te beginnen maken ze gebruik van een luxe, glazen draaiplateau, waar jij veel plezier van gaat hebben. Deze is zeer gemakkelijk schoon te maken in de was. Dankzij de digitale klok weet je daarnaast precies hoever jouw programma is. Van binnen wordt de combimagnetron verlicht, waardoor je een goed overzicht houdt van de staat van jouw maaltijd. Caso is bovendien een zeer goedkoop merk, waardoor jij voor een lage prijs al een geweldige machine in huis haalt. Zo beschikken de combimagnetrons standaard over 10 of meer verschillende verwarmprogramma’s, zodat je verschillende maaltijden op een andere wijze kunt bereiden.

Omdat de combimagnetrons van Caso van roestvrij staal (RVS) zijn, zullen ze met de loop van de tijd niet gaan roesten, waardoor je er veel langer plezier van kunt hebben. Bovendien kan je RVS vrij gemakkelijk schoonmaken. Zo sla je twee vliegen in één klap! Andere voordelen zijn de voorverwarmfunctie, waardoor je de machine alvast kunt verwarmen voordat je begint met koken, en de grote inhoud van de apparaten. Die kan soms, in bijvoorbeeld het geval van de MCG25, wel 25 netto-liter zijn. Wil jij alle voordelen nog eens overzichtelijk onder elkaar zien staan? Kijk dan naar de belangrijkste voordelen van combimagnetrons van Caso:

  • Digitale klok
  • Luxe, glazen draaiplateau
  • 10 of meer programma’s
  • RVS-modellen
  • Voorverwarmfunctie
  • Er past veel in
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2022