Panasonic combimagnetron kopen

Panasonic combimagnetrons Een bekend merk voor zowel huishoudelijke, recreatieve als keukenapparatuur is Panasonic. Het merk staat bekend om diens televisies, wasmachines en de geweldige combi magnetrons. Het bedrijf is afkomstig uit Japan en doet zijn uiterste best om te allen tijde vernieuwend uit de hoek te komen. Mét succes, want het merk verkoopt wereldwijd maar liefst meer dan 15.000 producten. Er werken meer dan 330.000 mensen bij het Japanse bedrijf en het merk heeft een lange historie. Zo begon het al in 1918 en is het daarmee bijna 100 jaar oud. Panasonic combi-magnetrons zijn energiezuinig en vernieuwend, en voorzien jou van functies als Sensor Cooking en een stoomfunctie.
5 resultaten
Panasonic NN-K10JWMEPG
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 800 W
Panasonic NN-K10JWMEPG
Geen reviews
€ 99,-
3 prijzen
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Panasonic NN-GD38HSGTG
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 1800 W
Panasonic NN-GD38HSGTG
Geen reviews
€ 255,-
2 prijzen
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Panasonic NN-GD35
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 1000 W
Panasonic NN-GD35
Geen reviews
€ 244,-
2 prijzen
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Panasonic NN-CT57
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 1000 W
Panasonic NN-CT57
Geen reviews
€ 331,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Panasonic NN-GD37
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 1000 W
Panasonic NN-GD37
Geen reviews
€ 220,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Panasonic combimagnetrons vergelijken

Op zoek naar een mooie combimagnetron voor in jouw keuken? Panasonic heeft een mooi assortiment combimagnetrons, dat wij op deze pagina in beeld hebben gebracht. Je kunt kiezen voor een combimagnetron als je diverse functies wilt combineren: magnetron, oven en grill. In het filtermenu geeft je jouw voorkeuren op. Vervolgens worden alle geschikte apparaten eruit gefilterd. Wil je modellen bekijken en vergelijken, dan doe je dit door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je koopt jouw combimagnetron gemakkelijk en snel online via Slimster.nl!

Voordelen Panasonic combimagnetrons

Combimagnetrons van Panasonic hebben veel voordelen, waardoor ze voor jou gemakkelijk te gebruiken zijn gedurende jouw dagelijks werk in de keuken. Om te beginnen hebben ze een prachtig design. Er zijn zowel witte, zilveren als RVS-modellen. Een handige optie die op veel combimagnetrons van Panasonic zit, is de optie voor Sensor Cooking. Dit betekent dat er sensoren in de machine zitten waarmee de hoeveelheid vocht wordt gemeten en wordt aangegeven wanneer het eten klaar is. Tijd, gewicht en vermogen hoef je zelf niet meer aan te geven.

Geniet ook mee van de vele verschillende kookstanden. Zo kun je iedere maaltijd op een unieke wijze bereiden. Om te beginnen met de Gelijktijdige Combinatie-kookstand. Hierbij worden microgolven gecombineerd met grillen voor een handig, snel resultaat. In slechts 15 minuten bak je een kip van 600 kg al bruin (dit is 10 minuten sneller dan doorgaans!). Hierdoor bespaar je op tijd en energie. De meeste modellen hebben bovendien een zelfreinigende bakplaat en een vlakke bodem, in plaats van een draaiend glasplateau. Zo hoef je het plateau niet telkens schoon te maken. Tel hier nog eens bij op dat er verschillende handige grill-, microwave- en stoomstanden zijn en je hebt de perfecte combimagnetron. Bekijk de belangrijkste voordelen van Panasonic combi magnetrons:

  • Sensor Cooking: slimme machine
  • Gelijktijdige Combinatie: sneller en zuiniger koken
  • Zelfreinigende bakplaat
  • Diverse standen voor grill
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024