Siemens combimagnetron kopen

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Siemens combimagnetrons vergelijken

Wil je diverse modellen combimagnetrons van Siemens vergelijken, dan doe je dit via Slimster.nl. Hier zie je namelijk een handig overzicht van diverse combimagnetrons van dit Duitse merk. Maak je ook gebruik van het filtermenu links in beeld? Hiermee kun je jouw zoekopties verscherpen, door aan te geven waarnaar je zoekt. Denk hierbij aan de gewenste netto-inhoud van het apparaat en de voorkeurskleur. Indien je de juiste keuze hebt kunnen maken door het bekijken en vergelijken, koop je jouw combimagnetron van Siemens gemakkelijk en snel via Slimster.nl!

Voordelen Siemens combimagnetrons

Denk je dat Siemens een interessant merk kan zijn om mee in zee te gaan? Dan heb je zonder meer gelijk. De combimagnetrons van dit Duitse bedrijf zijn namelijk zeer robuust en helpen je in de keuken bij het werk dat je doet. Dit doen ze door middel van handige functies als Memory: het apparaat kan zelf onthouden welke programma’s je vaak gebruikt. Zo hoef je niet telkens alles opnieuw in te stellen. Dankzij cookControl heb je de keuze uit maximaal 70 verschillende programma’s, zodat je jouw eten op een perfecte wijze kunt bereiden. LightControl is de naam voor de handige bediening van veel van de apparaten van Siemens. De druktoetsen zijn hierbij logisch van links naar rechts gerangschikt.

Dankzij de ingebouwde elektronische klok weet je altijd hoe laat het is. Bovendien ben je er snel van op de hoogte hoe ver jouw programma al is. De meeste combimagnetrons werken daarnaast met een modern FTF-scherm. Ze zijn er in het zwart en in het roestvrij staal. Dankzij Ecoclean wordt vet geabsorbeerd, zodat jouw combimagnetron gemakkelijker schoon blijft. De combimagnetrons zijn er met een netto-inhoud variërend van 21 liter tot en met 44 liter. Zo kan ieder huishouden zijn eigen perfecte combimagnetron kopen. Siemens is er voor iedereen! Bekijk de belangrijkste voordelen aan de combi-modellen van het Duitse merk:

  • CookControl: tot 70 programma’s
  • LightControl: handige bediening
  • Modern FTF-scherm
  • Ecoclean
  • Memory-functie: programma’s onthouden
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2022