Pelgrim combimagnetron kopen

Pelgrim combimagnetrons

Pelgrim is al meer dan 90 jaar een vaste waarde in de wereld van de Nederlandse keukenapparaten. De kans is dan ook groot dat je het merk kent. Pelgrim is bekend geworden vanwege diens hoge kwaliteit producten en eigentijdse vormgeving. Het merk levert bovendien de beste oplossingen voor zowel de hobbykok als de snelle kok.

De apparaten zijn er zowel in pelgrim Jazz matzwarte uitvoeringen als in strak RVS-materiaal. Daarnaast voorzien ze jou in handige functionaliteiten als functies voor Magnetron, Turbo Hete Lucht, Grill en boven- naast onderwarmte. De modellen hebben daarnaast maar liefst 5 magnetron- en ovenfuncties. Nederlandse kwaliteit bieden zonder poespas; dát is Pelgrim. Kortom: een merk waar je van op aan kunt. Via Slimster.nl koop je online tegen de laagste prijs. Wil je een Pelgrim combi-magnetron bestellen? Bij ons profiteer je van de scherpste aanbiedingen van onze aangesloten webshops!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Pelgrim combi-magnetrons vergelijken

Combi-magnetrons vergelijken doe je via Slimster.nl. Het is via onze website zeer gemakkelijk mogelijk om tot het juiste model te komen. Maak hiervoor om te beginnen gebruik van het filtermenu links in beeld. Hier kun je zelf aangeven welke producteigenschappen belangrijk zijn voor jouw situatie. Misschien zoek je naar vrijstaande modellen? Of naar apparaten met bepaalde afmetingen of functies? Geef het allemaal op in het filtermenu. De apparaten die aan jouw zoekprofiel voldoen, verschijnen vervolgens op deze pagina in beeld. Vergelijk verschillende modellen door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb je een keuze kunnen maken voor een apparaat? Dan kun je deze online kopen via Slimster.nl!

Voordelen Pelgrim combi-magnetrons

De combi-magnetrons van Pelgrim leveren jou als gebruiker veel handige voordelen op. Zo beschikken ze over een Digitale Timer met een eindsignaal, zodat je altijd weet wanneer je jouw maaltijden kunt serveren. Dankzij de drie insteekniveaus kun je tegelijkertijd meerdere maaltijden bereiden. Hiervoor hoef je dus niet gebruik te maken van een draaiplateau, wat weer handig is voor het schoonmaken van jouw apparaat. Nu is het zo dat de modellen van Pelgrim tevens voorzien zijn van een geëmailleerde binnenzijde, waardoor je het apparaat automatisch al minder hoeft schoon te maken. Het bereiden van een maaltijd betekent hierdoor slechts voor- en geen nawerk.

De modellen beschikken daarnaast over diverse automatische programma’s. Wilt je jouw gerechten ontdooien? Dan kun je bovendien gebruik maken van de moderne gewichtsinstellingen, zodat jouw bevroren gerecht op een zo adequaat mogelijke wijze wordt ontdooid. Ditzelfde geldt voor het koken van jouw gerechten. Tevens beschikken de machines van Pelgrim over een handige grillfunctie. Grillen wordt hierdoor een gemak met de combi-magnetrons van Pelgrim, waardoor je vele extra gerechten kunt bereiden. Een groot voordeel voor de hobbykok, en een leuke extra voor de snelle koker, zullen we maar zeggen. Tot slot beschikken de apparaten over een Kinderslot, waarmee je de modellen voor kinderen kunt vergrendelen. Jonge kinderen kunnen de bedieningstoetsen zo niet meer bedienen, waardoor gevaar uitblijft.

  • Digitale Timer
  • Kinderslot
  • Grillen, Ontdooien, Magnetron
  • Geëmailleerde binnenzijde
  • Drie insteekniveaus
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024