Severin combimagnetron kopen

Severin combimagnetrons Het Duitse merk SEVERIN produceert al meer dan 60 jaar kleine, elektrische apparaten. Het merk heeft als doel het vergemakkelijken van jouw dagelijks werk in huis. Dit zie je direct terug in de prachtige combimagnetrons van dit merk. Hierbij zijn de Duitse kwaliteitsnormen gecombineerd met een zeer eenvoudige bediening, waardoor iedereen gemakkelijk gebruik kan maken van producten van Severin. Of je nou een snack wilt opwarmen of een compleet gerecht voor twee: met de combimagnetrons van Severin doe je het in een handomdraai. De apparaten van dit Duitse merk hebben bovendien minder energie nodig dan traditionele fornuizen en bakovens. Kies voor energie besparen; kies voor Severin!
2 resultaten
Severin MW 7752
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 900 W
Severin MW 7752
Geen reviews
€ 119,-
3 prijzen
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Severin MW 7771
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 700 W
Severin MW 7771
Geen reviews
€ 78,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Severin combimagnetrons vergelijken

Op Slimster.nl bekijk en vergelijk je eenvoudig en snel verschillende combimagnetrons. Je selecteert de modellen op gemakkelijke wijze door te aan te klikken en vergelijkt ze door te klikken op ‘vergelijken’. In het filtermenu kun je jouw voorkeuren aangeven, zodat je nóg gerichter kan zoeken binnen ons assortiment. Je hoeft voor de uiteindelijke koop niet meer naar de stad, want dit doe je tegenwoordig gewoon online. Slimster.nl maakt het voor jou een stuk gemakkelijker!

Voordelen Severin combimagnetrons

De combimagnetrons van Severin zijn zeer energiezuinig. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het is ook nog eens erg handig voor de inhoud van je portemonnee. Daar blijft het voor Severin echter niet bij. De combimagnetrons verwennen jou namelijk ook met een digitale timer met geluidssignaal. Hierdoor weet je altijd hoever jouw maaltijd is en wanneer deze klaar is. Dankzij het digitale display kun je bovendien zien hoe laat het is. Zo heb je er een extra klok bij in huis! De magnetron heeft handige ontdooifuncties op basis van gewicht en tijd. De Quick Start-knop kan op vol vermogen. Daarnaast hebben veel combimagnetrons maar liefst 10 verschillende automatische kookprogramma’s. Zo kook je precies op jouw manier!

De combi-modellen zijn er in diverse kleuren; zilver, RVS en wit. Hierdoor kies je precies het design uit dat jij mooi vindt staan in jouw keuken. Je kunt magnetrons met grill (MW 7849) kopen van Severin, maar ook magnetrons met grill en heteluchtoven. Hierdoor heb je precies de keuze welke soort magnetron je in huis neemt. Severin levert, jij bestelt! Om ervoor te zorgen dat koken op een veilige manier kan geschieden, zit er op de meeste modellen van Severin een veilig Kinderslot. Zo kunnen spelende kinderen geen gevaar voor zichzelf vormen in de keuken! Bekijk alle handige voordelen van combi-magnetrons van Severin:

  • Digitale timer en display
  • Quick Start op vol vermogen
  • Veel programma’s
  • In diverse kleuren
  • Meerdere combinaties mogelijk
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024