Combimagnetron met 1100 Watt kopen

Combimagnetrons met 1100 Watt Op zoek naar een combimagnetron met 1100 Watt? Dit is een model combimagnetron met een hoog Wattpercentage. Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt om maaltijden sneller te verwarmen. Wij tonen jou op deze pagina het gehele assortiment combimagnetrons met 1000 Watt van Slimster.nl. Je kunt de verschillende apparaten bekijken en vergelijken op deze pagina. Zowel Sharp, Severin als Etna hebben combimodellen met dit Wattpercentage. Maak een keuze voor jouw favoriete model!
1 resultaat
Sage SMO870BSS4EEU1
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 1100 W
Sage SMO870BSS4EEU1
8,0
5 reviews
€ 479,-
3 prijzen
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Combimagnetrons met 1100 Watt vergelijken

Via Slimster.nl kan je zeer eenvoudig verschillende modellen combimagnetrons met elkaar vergelijken. Op deze pagina staat het gehele assortiment met modellen met 1100 Watt. Wil jij ze vergelijken, dan kan je ze selecteren en klikken op ‘vergelijken’. Vervolgens zie je een vergelijking van de eigenschappen. Wil jij een model online kopen, dan kan dit via Slimster.nl. Je hoeft de deur niet meer uit voor het kopen van een combimagnetron!

Magnetron met 1100 Watt kopen

Een combimodel met 1100 Watt kan relatief snel maaltijden opwarmen. Kies jij voor een apparaat met een dergelijk Wattpercentage, dan ga je voor een apparaat dat sneller verwarmt dan modellen met bijvoorbeeld 900 Watt. Wel verwarmt een combimodel met 1100 Watt minder snel dan één met 1250 Watt. Een hoger Wattpercentage betekent dus sneller verwarmen, waardoor je minder veel tijd kwijt bent met het verwarmen van jouw maaltijden.

Koop je een pizza in de winkel, waarop een bepaalde verwarmingstijd staan in combinatie met het Wattpercentage 800 Watt? In het geval van een combimodel met 1100 Watt hoef je deze dan minder lang in de combimagnetron te laten liggen.

Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024