Combimagnetron met 700 Watt kopen

3 resultaten

Whirlpool MAX 49 MB

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 700 W
Whirlpool MAX 49 MB
€ 199,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Severin MW 7893

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 700 W
Severin MW 7893
€ 83,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Caso MG 20

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 700 W
Caso MG 20
€ 138,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Combimagnetrons met 700 watt vergelijken

Ons gehele overzicht combimagnetrons met 700 Watt vind je op deze pagina. Selecteer modellen om ze te vergelijken. Je kunt ze selecteren door ze aan te vinken en vervolgens te klikken op ‘vergelijken’. Indien je jouw zoekopties wilt aanpassen, kan je dit doen door links in het keuzemenu aan te geven waar naar je op zoek bent. Denk hierbij aan de kleur, het merk en de prijsklasse van uw apparaat. Je kunt de combi magnetrons online kopen op Slimster.nl!

Magnetron met 700 Watt kopen

Indien je kiest voor een combimagnetron van 700 Watt, ga je voor een model met een relatief laag Wattpercentage. Dit heeft voor jou als voordeel dat deze modellen vaak relatief goedkoop zijn qua aanschaf. je dient er echter wel rekening mee te houden dat het bereiden van voedsel langer zal duren met een dergelijk apparaat. Hierdoor maak je extra kosten op energiegebied.

Op de achterkant van kant-en-klaarverpakkingen vind je altijd het Wattpercentage waarop dit product is berekend. Als uitgegaan wordt van een Wattpercentage van 1000 Watt, kan je jouw combimagnetron bijvoorbeeld een kwart langer laten draaien.

Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2022