LG combimagnetron kopen

LG combimagnetrons LG is een bekend internationaal bedrijf, dat zich specialiseert in diverse elektronische producten. Het merk is afkomstig uit Seoel, Zuid-Korea en levert jou handige oplossingen voor in jouw keuken. Zo kan je een wasmachine, koelkast of vriezer van dit bedrijf aanschaffen. Ook produceert LG combi magnetrons. Het bedrijf is wereldwijd de marktleider op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat de Zuid-Koreanen perfecte producten leveren, die aan diverse speerpunten voldoen. Zo zijn de combimagnetrons voorzien van vele functies, zijn ze gebruiksvriendelijk en zeer energiezuinig.
2 resultaten
LG MJ3965BPS
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 1350 W
LG MJ3965BPS
8,1
74 reviews
€ 281,-
5 prijzen
Aanrecht
Combinatiemagnetron
LG MH6535GIS
Combinatiemagnetron , Boven het fornuis , 1000 W
LG MH6535GIS
Geen reviews
€ 162,-
1 prijs
Boven het fornuis
Combinatiemagnetron

LG combimagnetrons vergelijken

Wil jij verschillende modellen LG combi-magnetrons onderling vergelijken, dan kan je dit doen door ze op deze pagina te selecteren. Klik op ‘vergelijken’ voor een gedetailleerde vergelijking. Jouw zoekopties kan je aanscherpen door links in beeld het filtermenu nader in te vullen. Zo zoek je gerichter en vind je sneller de combimagnetron waarnaar jij op zoek bent. Wil jij een combimagnetron van LG online kopen, dan kan je dit gemakkelijk en snel doen via Slimster.nl. Het kopen van een combimagnetron was nooit zo gemakkelijk!

Voordelen LG combimagnetrons

Als je op zoek bent naar een combimagnetron van LG, dan zoek je absoluut naar een goed merk. LG levert jou namelijk vele handige voordelen, waardoor het bereiden van jouw maaltijden voortaan een stuk sneller en gemakkelijker zal gaan. Om te beginnen maken de meeste combimagnetrons van het Zuid-Koreaanse bedrijf gebruik van diverse handige functies. Denk hierbij aan Quick Defrost en Auto Defrost; functies waarmee je bevroren producten gemakkelijk en snel kunt ontdooien. Dankzij Auto Cook ben je voorzien van een handig kookprogramma, waarmee het bereiden van een goede maaltijd nóg gemakkelijker wordt. Er zit ook een Crisp-functie op de machine, waarmee je in zeer korte tijd lekkere, krokante gerechten kunt bereiden.

Veel van de combimagnetrons van LG zijn tevens voorzien van een speciale stoomfunctie en StoomChef. Hierbij krijg je een stoomschaal, -rek, en -koepel. Wanneer je stoomt, blijven de vitaminen, mineralen, kleuren, smaken, geuren en de sappigheid beter bewaard. De MJ3881BC – Zilver is een model dat voorzien is van een dergelijke functie. LG werkt ook met de principes van Lightwave, waardoor de gezonde elementen van de voeding te allen tijde aanwezig blijven. Denk ook hierbij aan de vitamines, mineralen en dergelijke. Tot slot hebben veel combimagnetrons van LG een Kinderbeveiliging in de vorm van een zogeheten kinderslot. Zo is jouw combimagnetron altijd veilig voor jou en jouw kind! Bekijk de belangrijkste voordelen van LG combi magnetrons:

  • Quick & Auto Defrost
  • Auto Cook
  • Crisp-functie
  • LightWave: gezond koken
  • StoomChef: koken met stoom
  • Kinderslot
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024