Bauknecht combimagnetron kopen

Bauknecht combimagnetrons Bauknecht is een bekend Duits merk voor huishoudelijke producten dat staat voor comfortabel, gezond en milieubewust leven. Het merk produceert dan ook energiezuinige combi-magnetrons, die jou helpen zo gezond mogelijk te leven. Naast combi-magnetrons produceert Bauknecht ook top kwaliteit ovens en magnetrons. Bereid iedere maaltijd op een productspecifieke manier en kies hierbij uit maar liefst vijf kookmethoden: magnetron, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen. Het oog wil ook wat, en daarom worden de modellen van Bauknecht zowel gemaakt in zwarte als RVS-uitvoeringen. De RVS-versies zijn er zowel in iXelium als Pro Touch. Centraal staat dat jouw kookgemak en -plezier wordt verhoogd met de combi-magnetrons van het Duitse merk. Ben jij al overgestapt op Bauknecht? Op Slimster.nl vergelijk je alle modellen en bestel jij direct online tegen de scherpste prijs. Koop jouw nieuwe Bauknecht combi-magnetron en profiteer van de aanbiedingen.
2 resultaten
Bauknecht MW 59 MB
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 800 W
Bauknecht MW 59 MB rechter bovenkant
Geen reviews
€ 282,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron
Bauknecht MW 39 WSL
Combinatiemagnetron , Aanrecht , 700 W
Bauknecht MW 39 WSL
Geen reviews
€ 222,-
1 prijs
Aanrecht
Combinatiemagnetron

Bauknecht combi-magnetrons vergelijken

Je kan verschillende combi-magnetrons van Bauknecht met elkaar vergelijken via Slimster.nl. Wij hebben een groots assortiment combimodellen voor jou klaar staan, waarbij je kunt kiezen uit totaal uiteenlopende modellen. Tevens kan je ook alle andere merken combi-magnetrons eenvoudig vergelijken! Om het zoeken voor jou extra gericht te maken, hebben we gekozen voor de implementatie van een filtermenu. Hier links in beeld kan je daarom aangeven welke eigenschappen van de combimodellen belangrijk zijn voor jou. Selecteer diverse merken, voorkeursfuncties en bijvoorbeeld de gewenste afmetingen van jouw model. De geschikte apparaten verschijnen op deze pagina in beeld. Heb jij een model gevonden? Koop deze dan online via Slimster.nl!

Voordelen Bauknecht combi-magnetrons

De combi-magnetrons van Bauknecht leveren jou als consument de nodige voordelen op. Zo kan je kiezen voor Pro Touch RVS, wat staat voor anti-fingerprint. Vingerafdrukken en krassen zijn niet langer een grote bedreiging voor jouw RVS-model. Door het speciaal ontwikkelde roestvrij staal kan jouw apparaat namelijk beter tegen een stootje. Een model als de EMCHE 8145 PT is een apparaat dat beschikt over Pro Touch RVS, maar er zijn ook andere modellen die beschikken over een ander type RVS, zoals de EMCHT 9145 IXL. Deze machine heeft iXelium-RVS, war niet alleen kras- en vingerafdrukbestendig is, maar ook nog eens bestand is tegen verkleuring. Beide typen RVS zijn overigens uiterst eenvoudig te reinigen.

Wanneer je jouw voedsel wilt bereiden, kan je naast de reguliere methoden (magnetron, grill, turbo hete lucht, stomen) ook kiezen voor Crisp. Met deze functie verwarmt je jouw maaltijd van drie verschillende punten, waardoor deze bruin wordt van boven en knapperig van onder. Dat is bijvoorbeeld erg handig als je pizza’s wilt verwarmen. Dankzij het systeem van CleverCook kan je altijd op een overzichtelijke manier in het zwart/wit-display zien hoe alle functies oproepbaar zijn. Daarnaast beschikken veel modellen over een Kinderslot, waardoor spelende kinderen geen gevaar voor jouw eetplezier vormen. De modellen beschikken tevens over 70 voorgeprogrammeerde recepten, zodat je jouw voedsel op de juiste manier bereidt. Het Pro Touch-bedieningspaneel is daarnaast eenvoudig te bedienen. Jouw warme maaltijd heb je in een oogwenk op tafel staan met Bauknecht!

  • RVS in Pro Touch of iXelium
  • CleverCook
  • Crisp-functie
  • 70 voorgeprogrammeerde recepten
  • Kinderslot
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024