ATAG combimagnetron kopen

ATAG combimagnetrons Het Nederlandse merk ATAG is een vaste waarde in de wereld van de combi-magnetrons. Het bedrijf bestaat al sinds 1948 en is uitgegroeid tot een belangrijke pion in de Nederlandse markt voor huishoudelijke apparaten. Het in Duiven gehuisveste merk produceert hoge kwaliteit combi-magnetrons in zowel grafiet als RVS. De apparaten beschikken allen over handige automatische kook- en ontdooi programma's met gewichtsingave. Met deze combimodellen krijg je daarnaast een apparaat met zowel een grill- als ovenfunctie. ATAG combi-magnetrons zijn bovendien voorzien van de hoogste standaarden van veiligheid en ze beschikken over een handig Kinderslot. Naast combi-magnetrons is ATAG ook bekend vanwege haar kookplaten, magnetrons en ovens. Via Slimster.nl vind je alle aanbiedingen en koop je online ATAG combi-magnetrons tegen de laagste prijs.
0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Atag combi-magnetrons vergelijken

Wil jij de verschillende combi-magnetrons van ATAG met elkaar vergelijken? Of wil je ze vergelijken met modellen van andere merken? Via Slimster.nl vergelijk je alle modellen eenvoudig en snel met elkaar. Links in beeld zie je ons filtermenu, waar je zelf aan kunt geven welke eigenschappen van de magnetron belangrijk zijn voor jouw situatie. Zoek jij bijvoorbeeld naar een model met bepaalde afmetingen? Of is het voor jou belangrijk dat de combimagnetron voorzien is van een functie als Uitgestelde Start? Geef het hier eenvoudigerwijs op. Op deze pagina verschijnen de relevante modellen. Selecteer per zoekactie maximaal vier apparaten en klik op ‘vergelijken’. Wil jij een combimagnetron online kopen? Ga dan in zee met één van de aangesloten webshops! Alle combimagnetrons met elkaar vergelijken? Dat kan hier!

Voordelen ATAG combi-magnetrons

De combi-magnetrons van ATAG zijn niet alleen veilig, ze beschikken ook over veel functionele gemakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Quick Start? Met deze functie kan je jouw maaltijd direct laten verwarmen op maximaal vermogen, zonder dat daar een proces van voorverwarmen aan vooraf gaat. Als de maaltijd opgewarmd is, geeft het apparaat jou een duidelijk signaal, zodat je weet wanneer je jouw voedsel uit de machine kunt halen. Bovendien beschikken de machines over een elektronische timer, die in te stellen is tot maar liefst 90 minuten in de toekomst.

Wat betreft de bediening kan je kiezen uit twee handige systemen: druktoetsen (zoals bij de MC4292L en de MC4211L) of touch control met een draaiknop (als bij de MC4111E). De modellen van ATAG zijn bovendien geschikt voor de inbouw, waarbij je ze perfect zou kunnen plaatsen in een hoge kast. Je geniet bovendien in de meeste gevallen ook nog eens mee van de gemakken van een geëmailleerde binnenoven, zodat het schoonmaken van jouw combimagnetron een koud kunstje is. Tevens beschikken de magnetronovens over automatische kook- en ontdooiprogramma’s met gewichtsingave.

Ben je daarnaast niet zo goed in het onthouden van programma’s? Laat jouw ATAG combimagnetron dat dan voor jou doen! Ze beschikken namelijk over een memoryfunctie waarmee je jouw drie favoriete programma’s kunt onthouden. Met een inhoud van 40 tot en met 44 liter voorzien de combi-magnetrons jou bovendien in de perfecte gezinsmodellen. ATAG is er voor jou!

  • Elektronische timer (tot 90 minuten)
  • Druktoetsen of touch control
  • Geëmailleerde binnenoven
  • Quick Start
  • Memoryfunctie voor drie programma’s
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2024