ETNA combimagnetron kopen

ETNA combimagnetrons Etna is een bekend Nederlands merk voor keukenapparatuur dat al meer dan 155 jaar bestaat. Ben jij ook al bekend met de combi-magnetrons die het merk levert? Het zijn prachtige modellen, die je kunt kopen in zowel een zwarte als RVS-uitvoering. Ze beschikken over vele handige functies, zoals bijvoorbeeld Snelstart en een mechanische timer, die je in kunt stellen tot maar liefst 60 minuten in de toekomst. Etna werkt volgens het principe dat kwaliteit binnen handbereik moet liggen van iedereen. Daarom zijn de machines van dit Nederlandse merk dan ook verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Dit geldt natuurlijk ook voor de fornuizen, magnetrons en ovens van Etna. Met Etna kom je nooit voor verrassingen te staan! Wat jou wel zal verrassen zijn de scherpe aanbiedingen die Slimster.nl jou te bieden heeft. Hier kan je de goedkoopste Etna combi-magnetrons eenvoudig online bestellen.
7 resultaten

ETNA CM244ZT

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 3350 W
ETNA CM244ZT
€ 499,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

ETNA CM350ZT

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM350ZT
€ 639,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

ETNA CMV328ZT

Combinatiemagnetron , Aanrecht , 900 W
ETNA CMV328ZT
€ 189,-
Aanrecht
Combinatiemagnetron

ETNA CM444RVS

Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
ETNA CM444RVS
€ 589,-
Ingebouwd
Combinatiemagnetron

Etna combi-magnetrons vergelijken

De verschillende combi-magnetrons van Etna kan je zeer gemakkelijk vergelijken via Slimster.nl! Ben jij op zoek naar een geschikte combimagnetron voor jouw situatie? Bijvoorbeeld een model met de door jou gewenste afmetingen? Of een apparaat met functies als Quick Start en bijvoorbeeld Uitgestelde Start? Geef het op in het filtermenu hier links in beeld. Via dit menu kan je gemakkelijk en snel instellen naar wat voor soort model jij op zoek bent. De apparaten die voldoen aan jouw zoekactie kan je op deze pagina zien verschijnen, waarna je de verschillende apparaten eenvoudig met elkaar kunt vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Combimagnetron online kopen? Dat kan via Slimster.nl! Het is ook mogelijk om de modellen van andere merken te vergelijken. Bekijk hier alle combi-magnetrons uit ons assortiment!

Voordelen Etna combi-magnetrons

Etna heeft als grootste voordeel dat het Nederlandse merk kwaliteit binnen handbereid houdt van iedereen. Hierdoor kan je jouw combimagnetron tegen een betaalbare prijs kopen, terwijl jij geniet van vele handige functies. Zo kan je gebruik maken van Snelstart, een functie waarmee je jouw etenswaren in één keer kunt verwarmen. Hierbij is voorverwarmen niet meer nodig! Een andere handige functionaliteit is de Mechanische Timer, die je kunt instellen tot maar liefst 60 minuten in de toekomst. Zo kan je vooruit plannen wat betreft de verwarming van jouw maaltijden.

Geniet mee van maar liefst 5 verschillende standen bij de Etna combi-magnetrons. Welke standen dit zijn? Kies uit een handige Magnetron-stand, eentje voor Hete Lucht, Grill, Oven en Convectie. Ook zijn er zes combinatiestanden mogelijk, zoals Magnetron_Grill en bijvoorbeeld Magnetron+Hete Lucht. Ook handig om te vermelden is dat de modellen van Etna zowel boven als onder kunnen verwarmen, waardoor jouw maaltijd op een zo goed mogelijke wijze wordt verwarmd. Spelende kinderen zullen geen bedreiging meer vormen voor jouw kookplezier en voor zichzelf, aangezien de modellen voorzien in een handig Kinderslot. Maak jouw combimagnetron op een eigentijdse wijze open met de hypermoderne klepdeuren. Houd jij van de gemakken van een digitaal display? Dan is Etna ook zeker iets voor jou! De modellen beschikken namelijk over een handig, digitaal display. Kortom: Etna biedt kwaliteit voor iedereen!

  • Snelstart
  • 5 standen en 6 combinatiestanden
  • Mechanische Timer (tot 60 minuten in de toekomst)
  • Kinderslot
  • Digitaal display
Op zoek naar de beste combi-magnetron?
Beste magnetron van 2023