ATAG heteluchtoven kopen

ATAG heteluchtovens

ATAG staat voor Nederlandse kwaliteit in keukenapparatuur. Het bedrijf uit Duiven bestaat al sinds 1948 en levert perfecte kwaliteit ovens. Denk hierbij aan turbo-ovens, multifunctionele ovens, Twin Turbo ovens, dubbelovens en ovens met geïntegreerde magnetrons. Wat je ook zoekt, ATAG heeft het! De modellen zijn er in het zwart, zilver en in een RVS-uitvoering. Op deze pagina vind je het assortiment inbouwmodellen. Het grote voordeel hiervan is dat je deze apparaten in je keuken kunt integreren, zodat je extra kunt besparen op ruimte!

7 resultaten
ATAG CS6692C
Inbouw , 73 l
ATAG CS6692C
8,9
8 reviews
€ 1349,-
5 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Hetelucht
ATAG BCM46121C
Inbouw
ATAG BCM46121C
9,4
55 reviews
€ 999,-
4 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Magnetron, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Hetelucht
ATAG CS6611C
Inbouw , 73 l
ATAG CS6611C
8,9
8 reviews
€ 1349,-
4 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Stoombereiding, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Stoombereiding, Hetelucht
ATAG BCM4611C
Inbouw
ATAG BCM4611C
9,4
55 reviews
€ 999,-
4 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Snelle hitte, Magnetron, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Hetelucht
ATAG BCM4692C
Inbouw
ATAG BCM4692C
9,4
55 reviews
€ 999,-
4 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Grill, Magnetron, Zelfreinigend, Ontdooifunctie, Hetelucht
ATAG OX6511C
75 l , 56.8 cm
ATAG OX6511C
Geen reviews
€ 799,-
2 prijzen
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Warmhoud functie, Hetelucht
ATAG CX4511C
51 l
ATAG CX4511C
Geen reviews
€ 1049,-
2 prijzen
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Hetelucht

ATAG heteluchtovens vergelijken

Wil je verschillende inbouwmodellen ovens van ATAG vergelijken? Dat doe je gemakkelijk en snel online via Slimster. Wij hebben een breed assortiment online staan met handige modellen. Bekijk ze door op de afbeelding van het apparaat te klikken. Vergelijken kun je ook online doen, door diverse modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je je oven online kopen, dan doe je dit door een webshop te selecteren met een aantrekkelijk voorstel. Zo heb je je oven zo snel mogelijk in huis!

Voordelen ATAG inbouw heteluchtovens

De modellen van ATAG zijn voorzien van veel handige gemakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geïntegreerde roterende antenne? Hierdoor heb je geen glazen draaiplateau meer nodig, dus hoef je dit plateau na het opwarmen ook niet meer schoon te maken. De modellen van ATAG hebben daarnaast tientallen handige functies. Zo kunnen enkele modellen je helpen met maar liefst 42 unieke programma’s en zijn sommige zelfs voorzien van 70 unieke programma’s. Hierdoor verwarm je je maaltijden op de manier die het beste past bij de structuur van het eten. Smakelijke maaltijden zijn dan ook een standaard dankzij ATAG.

Om het nog gemakkelijker te maken, werken de apparaten van ATAG ook met een uitgestelde start-functie. Hierdoor is de eindtijd zelf te programmeren. Je kunt er zo voor zorgen dat het eten warm is wanneer je thuis komt van een boodschap in de winkel. Dankzij het Aqua Clean-schoonsysteem hoef je nooit meer zelf je oven schoon te maken, want ATAG zorgt hiervoor. Om het veiliger te maken voor je kind, zijn de modellen bovendien uitgerust met een kinderslot. Ze hebben tevens een Memory-functie, zodat je je favoriete programma’s eenvoudig kunt opslaan. Zo vergeet je nooit meer een programma! Hieronder lees je de voordelen van ATAG nogmaals handig onder elkaar:

  • Tientallen programma’s
  • Geïntegreerde roterende antenne
  • Uitgestelde Start
  • Aqua Clean-schoonsysteem
  • Kinderslot
  • Memory-functie