Electrolux heteluchtoven kopen

1 resultaat

Electrolux EOM3H00X

Elektrische , Ingebouwd , 72 l
Electrolux EOM3H00X voorkant
€ 480,-
Ingebouwd
Elektrische

Electrolux heteluchtovens vergelijken

Wil je de verschillende inbouw heteluchtovens van Electrolux onderling vergelijken, dan kun je dit gemakkelijk en snel doen via Slimster.nl. Wij werken met een handig filtersysteem, waar je zelf jouw voorkeuren wat betreft de producten op kunt geven. Zo kun je zelf aangeven of je modellen heteluchtovens zoekt met bepaalde afmetingen of binnen een zekere prijscategorie. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven welke merken je selecteert in jouw zoekopdracht. Op deze pagina komen alle heteluchtovens te staan die voldoen aan jouw zoekopdracht. Je kunt ze onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je een heteluchtoven online kopen, dan kan dat via Slimster.nl!

Voordelen Electrolux heteluchtovens

De inbouw heteluchtovens van Electrolux helpen jou niet alleen met hete lucht-programma’s, maar ook als je bijvoorbeeld wilt grillen of ontdooien. Er zit daarnaast een geïntegreerde magnetronfunctie in de modellen van het merk. Hiermee kun je zeer eenvoudig ontdooien en maaltijden bereiden. De apparaten maken daarnaast gebruik van een geëmailleerde binnenwand. Email heeft als voordeel dat dit materiaal zeer eenvoudig te reinigen is, waardoor je na een bereidingsprogramma weinig extra werk zult hebben.

Je kunt de apparaten van Electrolux bovendien erg handig bedienen, door gebruik te maken van de vele draaiknoppen en het LED-scherm. Met de draaiknoppen stel je de begin- en eindtijd van een programma in en bepaal je de temperatuur. Op het LED-scherm worden alle door jou gekozen instellingen en programma’s vertoond. Zo zie je precies waarvoor je gekozen hebt. Om er vervolgens ook voor te zorgen dat jouw voedsel op de beste manier bereid wordt, werken de inbouw heteluchtovens van Electrolux met een ventilator. Deze ventilator verspreidt de warme lucht op een evenredige wijze door jouw oven, zodat ieder gedeelte van de maaltijd even goed wordt verwarmd. De Koelventilator zorgt ervoor dat de elektronische en externe onderdelen van de machine niet te warm worden tijdens een programma. Dankzij de toepassing van een Kinderslot zijn spelende kinderen daarnaast ook geen obstakel voor jouw kookplezier. Kortom: Electrolux denkt aan alles!

  • Draaiknoppen met LED-scherm
  • Ventilator verspreidt lucht
  • Geëmailleerde binnenwand
  • Kinderslot
  • Koelventilator