Whirlpool heteluchtoven kopen

Whirlpool heteluchtovens

Whirlpool is een merk dat je niet zal teleurstellen als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten voor in de keuken. De inbouw heteluchtovens van dit merk beschikken dan ook over veel verschillende functies. Zo maak je eenvoudig gebruik van een SoftClose-deursysteem, 6th Sense-technologieën en kun je kiezen voor apparaten met energieklasse A. Met name die laatste categorie is werkelijk extreem energiezuinig, wat je een maandelijkse besparing op je energiekosten kan opleveren. Whirlpool is een merk waar je gemiddeld gezien iets meer voor betaalt, maar je verdient dit terug in duurzaamheid en vele functionaliteiten. Als je online koopt via Slimster profiteer je van de scherpste aanbiedingen van onze aangesloten webshops!

2 resultaten
Whirlpool OMR35HR0B
71 l , 56.8 cm
Whirlpool OMR35HR0B
Geen reviews
€ 425,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Zelfreinigend, Hetelucht
Whirlpool OAS KP8V1 IX
71 l
Whirlpool OAS KP8V1 IX voorkant
Geen reviews
€ 399,-
1 prijs
Stoombereiding, Zelfreinigend, Stoombereiding, Hetelucht

Whirlpool heteluchtovens vergelijken

Via Slimster bekijk en vergelijk je de verschillende modellen heteluchtovens van Whirlpool. Immers, voor welk model kun je het beste kiezen? Maak hiervoor gebruik van het filtermenu aan de linkerkant van de pagina, waar je gemakkelijk en snel je voorkeuren voor de ovens kunt opgeven. Misschien ben je wel op zoek naar een compact model, of een apparaat met bepaalde functionaliteiten. Wat je voorkeuren ook zijn, na het opgeven hiervan verschijnen de voor jou relevante modellen op deze pagina. Je kunt ze onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Via Slimster koop je snel je favoriete model!

Voordelen Whirlpool heteluchtovens

De 6th Sense-modellen van Whirlpool bieden je veel voordelen. Het zijn handige inbouwmodellen die je gemakkelijk in een kast kunt plaatsen. Ze hebben daarnaast ook de nodige milieuvoordelen. Dankzij de 6th Sense-inductie kun je optimaal koken met behulp van de geoptimaliseerde grillfunctie. Het gevolg van deze techniek? Je reduceert de kooktijd en bespaart tot maar liefst 50 procent op je energieverbruik. De apparaten van Whirlpool behoren tot de serie Green Technology en zijn daarom voorzien van energielabel A tot en met maar liefst A. Dit betekent dat je veel bespaart op je energiekosten. Het dekt de kosten voor de aanschaf op een perfecte manier!

Tegelijkertijd kun je de deuren op een zeer stille manier openen en sluiten, aangezien ze gebruikmaken van een SoftClose-systeem. Dit zijn speciale scharnieren die ervoor zorgen dat je je ovendeuren op een meer subtiele manier kunt vastpakken en bewegen. De machines maken verder gebruik van 30 voorgeprogrammeerde recepten, waardoor je op een productspecifieke wijze je maaltijden kunt verwarmen. Nadat je klaar bent met de bereiding van een gerecht, heb je weinig werk aan het schoonmaken van de apparaten. Ze beschikken namelijk over een easy-to-clean coatingsysteem. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wil je meer weten over de unieke modellen? Bekijk en vergelijk ze via Slimster!

  • Green Technology
  • 6th Sense
  • SoftClose-systeem
  • Easy-to-clean coating
  • Inductiesysteem: tot 50% op uw energie besparen!

Om jouw oven helemaal compleet te maken kun je een losse kookplaat aanschaffen. Bekijk en vergelijk alle Whirlpool kookplaten en vind de beste aanbieding!