Bauknecht heteluchtoven kopen

Bauknecht heteluchtovens

Bauknecht is een merk dat al sinds 1919 oplossingen biedt voor ieder huishouden. Sinds het merk in 1989 ook nog eens werkt onder de mantel van Whirlpool, waardoor productverbetering alleen nog maar meer een feit is geworden. Wanneer we kijken naar de inbouw heteluchtovens van Bauknecht, kunnen we concluderen dat het Duitse merk klanten laat voorzien in modellen met veel functies. Denk hierbij aan ProCook, Turbo Hete Lucht en zelfs een stoomprogramma. Bauknecht levert hoge kwaliteit producten, waarvoor je een goede prijs betaalt. Echter vertaalt deze prijs zich in duurzame apparatuur, waar je jaren mee vooruit kunt. Bauknecht is robuust. Door online te kopen via Slimster.nl profiteer je van de scherpe aanbiedingen van onze aangesloten webshops. Bestel jouw Bauknecht heteluchtoven eenvoudig via onze site!

2 resultaten
Bauknecht BIK7 CSH8TS PT
73 l , 56.8 cm
Bauknecht BIK7 CSH8TS PT
Geen reviews
€ 829,-
1 prijs
Snelle hitte, Stoombereiding, Zelfreinigend, Warmhoud functie, Stoombereiding, Zachtsluitende deur, Hetelucht
Bauknecht BAR2S K8 V2 IN
71 l
Bauknecht BAR2S K8 V2 IN
Geen reviews
€ 461,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Stoombereiding, Stoombereiding, Hetelucht

Bauknecht heteluchtovens vergelijken

Wil je de verschillende heteluchtovens van Bauknecht onderling vergelijken? Maak dan gebruik van ons handige filtermenu. Je ziet deze hier links in beeld. In het filtermenu kun je zelf selecteren welke producteigenschappen voor jou belangrijk zijn als het gaat om heteluchtovens. Zo kun je kiezen voor een model met bepaalde functies, met afmetingen die voor jou handig zijn of een apparaat binnen een bepaalde prijsklasse. Waar je ook voor gaat, met Slimster.nl vind je altijd het perfecte model heteluchtoven voor jouw situatie. De geschikte modellen staan op deze pagina. Je kunt ze onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Via Slimster.nl vind je het snel! Bekijk ook eens het aanbod van Bauknecht combi-magnetrons en stoomovens.

Voordelen Bauknecht heteluchtovens

Bauknecht heteluchtovens leveren consumenten veel voordelen. Om te beginnen hebben ze een prachtig design, waardoor de inbouw modellen in iedere keuken zullen passen. Ze zijn vervaardigd van iXelium RVS, wat een nieuw, krasbestendig materiaal is. Vingerafdrukken zijn geen probleem voor dit materiaal en het RVS is goed bestand tegen verkleuring. Bovendien kun je dit materiaal zeer eenvoudig schoonmaken.

De inbouw heteluchtovens van Bauknecht maken daarnaast gebruik van zowel een Turbo Hetelucht-functie als de functie Stomen. Je kiest zelf het juiste programma uit voor het gerecht van jouw keuze en Bauknecht zorgt ervoor dat dit gerecht op de beste manier wordt bereid. Hierbij blijven de mineralen en vitaminen het beste bewaard in jouw gerecht. Gezond eten is dus een zekerheid dankzij Bauknecht. Tevens beschikken de apparaten over ProCook, waardoor je sneller jouw etenswaren klaar kunt maken. Je kunt tevens kiezen voor de optie Desinfecteren, waarmee je potten, babyflesjes en spenen eenvoudig kunt desinfecteren. Ze worden op een temperatuur van 100 graden in slechts 20 minuten compleet schoongemaakt.

Bauknecht is dus – om een lang verhaal kort te maken – het merk van de vele functies en gemakken. Bekijk per heteluchtoven wat de unieke functies zijn.

  • Turbo Hetelucht
  • Stomen
  • ProCook
  • Desinfecteren
  • iXelium RVS