ETNA heteluchtovens vergelijken

ETNA heteluchtovens

Het Nederlandse ETNA is een van de oudste keukenapparatuur merken in Nederland. Opgericht in 1856 en anno 2024 nog steeds een betrouwbaar merk voor o.a. fornuizen, koelkasten en ovens. Met een ETNA oven haal je kwaliteit in huis, voor een lage prijs. Ideaal voor elk huishouden en iedere hobbykok die graag kookt, bakt en grillt met een heteluchtoven. Bij Slimster kun je alle ETNA heteluchtovens vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en echte reviews. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste deal!

3 resultaten
ETNA MO670Ti
71 l
ETNA MO670Ti
Geen reviews
€ 879,-
5 prijzen
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Magnetron, Hetelucht
ETNA OM165ZT
66 l
ETNA OM165ZT
9,0
74 reviews
€ 338,-
4 prijzen
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Hetelucht
ETNA OM270ZT
70 l
ETNA OM270ZT
Geen reviews
€ 372,-
3 prijzen
Boven- en onderwarmte, Snelle hitte, Warmhoud functie, Hetelucht

Alle ETNA heteluchtovens vergelijken

Wees kritisch voordat je een nieuwe heteluchtoven koopt. Bij ons kun je daarom eenvoudig alle ETNA heteluchtovens vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Vergelijk bijvoorbeeld op de totale netto inhoud, automatische programma's en pyrolytische reiniging. Kijk verder dan alleen de prijs. Heb jij een ETNA heteluchtoven gevonden die aan jouw wensen voldoet? Bekijk alle aanbiedingen op de productpagina en bestel jouw nieuwe ETNA oven veilig online!

Benieuwd naar de beste heteluchtovens van 2024?
Beste heteluchtoven

ETNA heteluchtoven kopen online

ETNA, opgericht in 1856 in Nederland, is een vertrouwd merk dat hoogwaardige heteluchtovens produceert. ETNA heteluchtovens staan bekend om hun innovatieve technologie en stijlvolle ontwerpen, die naadloos passen in moderne keukens. Deze heteluchtovens bieden gelijkmatige warmteverdeling, wat resulteert in consistent perfecte bakresultaten. Met functies zoals snel voorverwarmen en automatische kookprogramma's zijn ETNA heteluchtovens veelzijdig en betrouwbaar.

De combinatie van gebruiksgemak en duurzaamheid maakt ETNA tot een populaire keuze voor consumenten die op zoek zijn naar kwalitatieve keukenapparatuur. Door hun lange geschiedenis en toewijding aan kwaliteit heeft ETNA een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van keukenapparaten.