Siemens heteluchtoven kopen

Siemens heteluchtovens

Siemens is al meer dan 150 jaar een vaste partner op de markt voor de huishoudelijke apparaten. Uiteraard verkoopt het merk ook heteluchtovens. Het Duitse bedrijf gebruikt zijn ervaring om telkens weer vernieuwingen te implementeren in diens systemen. Zo zijn de moderne heteluchtovens van dit merk uitgerust met handigheden als CookControl, LightControl, SoftClose en pyrolytische reiniging. Met inbouw heteluchtovens, kun je de apparaten van Siemens ook nog eens gemakkelijk laten integreren in jouw keuken. Je bespaart op ruimte, terwijl je een mooi, geavanceerd model in huis haalt.

10 resultaten

Siemens HB578A0S6

Elektrische , Ingebouwd , 71 l
Siemens HB578A0S6 voorkant
€ 745,-
Ingebouwd
Elektrische

Siemens heteluchtovens vergelijken

Via Slimster.nl is het gemakkelijk om Siemens heteluchtovens met elkaar te vergelijken. Je doet dit door verschillende modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb je een perfecte heteluchtoven gevonden, dan kun je deze eenvoudig online kopen. Dit doe je door een webshop te selecteren en in te gaan op een voor jou voordelig voorstel. Dankzij Slimster.nl vind je altijd de deal die bij jou past!

Voordelen Siemens heteluchtovens

Siemens is een merk dat bekend staat om diens vele handige functies. Om te beginnen met de bediening. Deze is zeer gemakkelijk, wat al wordt aangegeven met de naam ‘LightControl’. Aangezien de druktoetsen in logische volgorde van links naar rechts worden gerangschikt, kan iedereen ze gemakkelijk bedienen. Dankzij CookControl kun je kiezen uit maar liefst meer dan 70 diverse programma’s. Hierdoor is het bij Siemens mogelijk om ieder gerecht op een unieke wijze te verwarmen. Je zult bovendien nooit meer een programma dat je vaak gebruikt vergeten. Dankzij de Memory-functie slaat het apparaat de meest gebruikte programma’s vanzelf op. Zo heb je jouw topprogramma’s altijd eenvoudig bij de hand.

Het is na een bereidingsprogramma daarnaast gemakkelijk om jouw heteluchtoven schoon te houden. Dankzij het systeem van Ecoclean wordt alle vet geabsorbeerd. Hierdoor blijft jouw heteluchtoven in absoluut schone staat. De apparaten zijn voorzien van een zeer modern FTF-scherm, waardoor de flair van jouw apparaat automatisch over jouw keuken wordt uitgestraald. Koop je een heteluchtoven van Siemens, dan hangt daar een prijskaartje aan. Bedenk echter wel dat de modellen lang meegaan en dat ze voorzien zijn van vele functies. Welke dat ook alweer waren? Ontdek de belangrijkste van een heteluchtoven van Siemens:

  • CookControl
  • LightControl
  • Memory
  • Ecoclean
  • FTF-scherm
W
W
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm