Indesit heteluchtoven kopen

Indesit heteluchtovens

Indesit is een goed merk voor huishoudelijke apparaten. Het merk is niet alleen bekend vanwege diens hoge kwaliteit heteluchtovens, maar is ook een grote speler op de markt voor vaatwassers en bijvoorbeeld vriezers. Maar ook de Indesit fornuizen zijn populair onder de Nederlandse consument. Kies je voor een heteluchtoven van Indesit, dan ga je voor hoge kwaliteit inbouw-producten. Het zijn dan heteluchtovens, maar in feite hebben de modellen een multifunctioneel karakter. Je kunt er dus tevens mee grillen, opwarmen, ontdooien en veel meer. Bovendien zijn het energiezuinige apparaten, die jou op het einde van het jaar een lagere energierekening op zullen leveren. Ze hebben energieklasse A toebedeeld gekregen. Indesit heteluchtovens zijn er voor jou!

5 resultaten
Indesit IFW 3534 H IX
71 l
Indesit IFW 3534 H IX
Geen reviews
€ 346,-
3 prijzen
Boven- en onderwarmte, Zelfreinigend, Hetelucht
Indesit IFW 4841 JH BL
71 l
Indesit IFW 4841 JH BL
Geen reviews
€ 399,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Zelfreinigend, Warmhoud functie, Hetelucht
Indesit IFW 3844 H IX
71 l
Indesit IFW 3844 H IX
Geen reviews
€ 449,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Zelfreinigend, Hetelucht
Indesit IFW 4844 H BL
71 l
Indesit IFW 4844 H BL
Geen reviews
€ 349,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Zelfreinigend, Hetelucht
Indesit IFW 3844 P IX
71 l , 56.8 cm
Indesit IFW 3844 P IX
10
1 review
€ 379,-
1 prijs
Boven- en onderwarmte, Zelfreinigend, Warmhoud functie, Hetelucht

Indesit heteluchtovens vergelijken

De verschillende heteluchtovens van Indesit bekijk en vergelijk je eenvoudig via Slimster.nl. Je kunt hiervoor gemakkelijk gebruik maken van ons filtermenu, welke je links in beeld ziet. In dit menu kun je opgeven welke functies voor jouw aankoop belangrijk zijn. Maak je graag gebruik van de gemakken van een timer? Of zijn er andere functionaliteit die voor jou van belang zijn? Vul ze hier in. Je kunt tevens opgeven binnen welke prijsklasse je wenst te zoeken en veel meer. De geschikte modellen komen vervolgens op deze pagina in beeld te staan. Wil je ze onderling vergelijken, dan selecteer je de modellen en klik je op ‘vergelijken’. Via Slimster.nl vind je jouw Indesit heteluchtoven in no-time!

Voordelen Indesit heteluchtovens

Kies je voor een heteluchtoven van Indesit, dan ga je voor een model met veel handige functies. Zo zijn er modellen die gebruik maken van zowel een kookplaat, een heteluchtoven als een grill-functie. Daarnaast kun je kiezen voor Multi-cooking, een Gebak-functie, Traditioneel, Pizza en Hetelucht Grill. Het apparaat verwarmt zowel van onder als van boven, waardoor jouw maaltijden altijd op een zeer secure wijze kunnen worden verwarmd. De modellen zijn elektrisch gestuurd zijn multifunctioneel in de zin dat je er veel verschillende programma’s mee uit kunt voeren. Indesit heteluchtovens zijn ook zeer energiezuinig en hebben daarom energielabel A toebedeeld gekregen.

Wat betreft het uiterlijk van de modellen, zul je versteld staan van het prachtige design. Zo beschikken de apparaten van Indesit allemaal over een prachtig RVS-uiterlijk. Je kunt de apparaten zeer gemakkelijk besturen met de flitsende draaiknoppen. Op het LED-scherm komt vervolgens het programma te staan waarvoor je gekozen hebt. Bij sommige apparaten van Indesit zijn er tevens drukknoppen aanwezig, waardoor je nog gemakkelijker kunt zoeken naar de juiste programma’s. Indesit is een merk dat jou keer op keer weer versteld zal laten staan van diens combinatie van functies en veelzijdigheid!

  • Multifunctionele apparaten
  • RVS-design
  • LED-scherm met draaiknoppen
  • Energielabel A
  • Elektrisch gestuurd